teraz wiekszosc szykuje sie na rajd wiec ten czwartek odpada ale z tego co wiem jest pomysl aby takie upalania byly w nieco innej formie trzeba czekac cierpliwie
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
noo tak aj mam wolne w robocie to odpada... polu... kierna.... no nie bądz dziad...
Przecierz to nie od tego zalezy czy Poll ma czas w czwartek czy nie tylko oprocz tego jest jeszcze milion dwiescie innych spraw ktore trzeba wziasc pod uwage .
Sprawa z Torem jest prosta - można to zorganizować w taki czy inny sposób ale przede wszystkim musi być osoba chętna, która weźmie na siebie odpowiedzialność - ja się wcześniej zgodziłem ale soryy dla 3 czy 4 samochodów z czego tylko jeden jest z naszego klubu szkoda mi mojego prywatnego czasu, a przede wszystkim odpowiedzialności za to co dzieje się na torze, gdyby komuś coś się (odpukać) stało to odpowiadam za to Ja jak i Zarząd PZM za to, że udostępnił tor.
Jak pisałem wyżej można zrobić takie czwartkowe pojeżdżawki ale nie dla 2osób które tu na wzajem się przekrzykują i to do tego "dziś bo mam akurat wolne w robocie"
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
wtedy jakoś nie było jednoznacznie powiedziane co i jak, dlatego wyszło tak a nie inaczej...
wydaje mi się, że jak by było oficjalne info, to nawet chełm by czasami do nas wpadał poupalać, i sporo nowych osó by się zgłosiło do AK, żeby też móc czerpać radość z jazdy