o kurde, profi klip, zawaliste wstawki nierajdowe dodające uroku, moim zdaniem bomba
9 minut oglądania z zapartym tchem :szok:
kurde, genialny był yen kjs :]
Filmik super, kadry ujęcia no i montaż.
Tylko osoba która nie była na rajdzie powie że tam tylko 7 aut jezdziło.
Auta są te same. Dwa Golfiki (pozdro), Maluszek, Dess, Poll, Honda migneła od czasu do czasu i Fiaciki.
sluchajcie nie narzekajcie ze was nie ma... tylko cieszcie sie ze sa wogle filmy... zacznijcie jezdzic bokami , ratujcie sie itp wtedy napewno beda takie ujecia , bo nie da sie zrobic filmu ktory trwa np 5 minut i kazdy jest... wybierane sa ciekawsze ujecia...
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
No właśnie Pollu tak to jest jak mówisz trzeba wybierać to co sie ciekawego dzieje, bo inaczej film musiał by trwać 30min i można by przy nim usnąć. Oglądając relacje z jakiego kolwiek rajdu pomimo ze jedzie w nim 30-40-50 aut pokazywane sa tylko najciekawsze sytuacje i głównie przejazdy liderów rajdu, takie są niestety realia. Powiem jeszcze że staram się w kazdym filmie ująć auto na którym jest reklama sponsorska wiadomo po co i dlaczego Pozdrawiam i biore sie za filmiki z poprzedniego sezonu bo mamy troche zaległości
Chlopcy nie marudzcie ze was nie ma, tylko wielkie brava za to ze ktos dla nas robi te filmy i to za darmo.. Wielkie dzieki ! Oby tak dalej ! (wiecje takich wstawek typu "radek co mi powiesz o rajdzie" czy cos takiego :d to jest fajne;p
No marudzić nie wypada kiedyś napewno będziecie!
Ale u widza wzbudza to mieszane uczucia bo jezdza ciągle te same autka. Po co oglądać 9 minut non stop te same samochody?
30 minut bitego filmu jak ze studniówki to też nie robić, ale można było zrobić 3 minutki filmu, bo po 6 minutach staje się monotonny filmik.
ujęcia są oki jak na wrc, montaż też celujący.
Wszystkim się nie dogodzi, ludzie! Chłopaki zrobili kawał świetnej roboty i ja prywatnie ogromnie im dziekuje za poswiecenie i profesjonalizm - filmy sa swietne i nie sa nudne. Jak chcecie ogladac zswoje przejazdy, to po prostu nagrywajcie sobie, albo poproscie kogoś. I tyle. Lukasz z rodziną zrobili film z rajdu i wybrali to co kolorowe i ciekawe - tak sie to po prostu robi. I nie dam tu na nich złego słowa powiedzieć!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Filmiki super! Rodzina ma wieloletnie dowiadczenie w tej robocie,to nie tylko helmut skada i nie tylko on nagrywa,ale wszyscy dobrze to robia. Ja mam kilkadziesiat filmikow od zaprzyjaznionych Panstwa Jusiakow i wszystkie sa swietne!
Żeby nie było - ja wcale nie marudzę
Tylko napisałem że szkoda że mnie nie ma ... a filmiki jak już wcześniej pisałem i tak rewelka...
Paweł: pewnie brakuje ci kodeków - ja miałem problemy z dźwiękiem. Wejdź na www.divx.pl i tam ściągnij jakiegoś KODEK PACKA + najnowszy AC3 Audio Filter
_________________ ... rally & moto maniak...
Ostatnio zmieniony przez Góral Nie Cze 03, 2007 19:30, w całości zmieniany 3 razy