I co jak sie podobało ???? Dla mnie było wporządku..... mialiśmy oszczedzac wache... mi spalanie na trasie wyszło ok 11L
tak na poważnie to dziwna ta mentalność nasza, wiele razy byłem swiadkiem jak debile wybiegali poza taśme mimo ze safeciaż krzyczał że leci heli z FIA.... ehhhh bezmózdzy są Ci ludzie....
tak sie zlożylo ze w tym roku bylismy dokladnie w tym samym miejscu co rok temu .... i rozczarowalem sie bo w tamtym roku sporo zalog szlo niezla bomba i odwaznie... a teraz tak nijak jechali... chyba poprawili opis w tej chwili juz nie pamietam kto ladnie przeszedl ale tu gdzie widzialem to grzyb i majcher jechali naprawde fajnie litwin swiftem tez dawal rade z n4... holo svedlund gabrys
a co do kibicow to stali w dziwnych miejscach nieraz... ale safety tez glupio stali... chyba dalej mysla ze kamizelka uchroni ...
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "