No myśle ze jak bym jechał to w niedziele raczej... i miejsca by były..
Więcej bede wiedział w połowie tygodnia...a może ktoś jeszcze sie wybiera? Na 2 autka zawsze rażniej
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Zależy od tego ile waży prawa noga :cfaniak: Trzeba liczyć 250 km średnio. Najkrócej jest na Przemyśl śmigać przez Biłgoraj i w Przemyślu odbić na dróżkę 28. Albo na Rzeszów pomykać i potem na Sanok. Generalnie to 3ba liczyć 4 godziny na dojazd. Ja bym jechał na Przemyśl chyba jednak. Nedługo na stronie www.automalop.pl pojawi się mapka dokłądna trasy i będzie wiadomo którędy śmigać należy tzn. z której strony do Załuża dojechac lepiej.
Tommy, Witam a autko sprzedałeś?? Ja nadal się zastanawiam.... jak by co to sie odezwe i pozdrawiam. P.s a wybieracie się na gsmp? Bo ja dzis sie dowiedziałem ze z moich stron(kraśnik) myka kilka osób wiec może byc dobra impreza....
pawel, No wiem i my mykamy raczej na 90 % w sobote rano ale chyba na 1 dzień:/ albo niedziela??? ale ta sobota pewniejsza---może pojedziecie Kjs masz w niedziele tak?
pawel, a to na dwa jedziecie?? macie miejsce??? ja bym sie dozucił..jak by co a wiesz ze cos na torze ma byc...? my jedziemy w sobote na ten załuż podobno miedzy próbami POLODY bedzie gościnnie dryftował i jakies motorki.... sie zobaczy