W niedzielę 17 czerwca Automobilklub Chełmski organizuje 5. KJS o Puchar Przewodniczacego Rady Miasta Chełm. Zbiorka uczestnikow o godz. 10:00 przy hotelu i amfiteatrze Kumowa Dolina (wjazd od strony Lublina, w prawo na skraju lasu, tuż przed salonem Skody). Impreza tradycyjnie odbędzie się w ramach Dni Chełma. Będzie piata runda Pucharu Zarzadu Okręgowego PZM w KJS. W pucharze będa klasyfikowani uczestnicy ze wszystkich klubow zrzeszonych w PZM. Proby sportowe odbęda się w miejscach znanych z Niedzwiadka (HSM Zawadowka, PRD i Centrum Handlowe Wschod), choć ich konfiguracja będzie zmieniona, a długosć prob będzie bardzo zbliżona do maksymalnej dozwolonej regulaminem. Oczywiscie rola "pachołkow" ograniczy się do wyznaczenia miejsc startu i mety. Dominujaca nawierzchnia prob będzie asfalt. Przed startem odbędzie się zapoznanie z trasa wszystkich prob. Uroczyste zakonczenie imprezy będzie miało miejsce na głownej scenie Dni Chełma w obecnosci licznej publicznosci.
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
spawos ja się najprawdopodobniej wybieram możemy się umówić tam gdzie zawsze na parkingu orlena w kalinówce mam nadzieje że bartek też będzie
Jak KJS jest na dziesiątą to możemy się umówić na 8:30
Czy każdemu będzie odpowiadać?
Spawos, <b>Lotoos</b> ja jade, możemy się jakoś próbować ustawiać. <b>Helmut</>, co jest? Kurcze stary wsiadaj i goń z nami- nie rób takiej dużej przerwy!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Ostatnio zmieniony przez abarthi Czw Cze 14, 2007 07:13, w całości zmieniany 1 raz