DeeS napisał/a:
Kto jechal czerwonym saxo vts ? Dawac go tu !
I dlaczego tak nisko w wynikach ? Widze ze pare fajnych aut bylo tzn pierwszy raz widze astre Tomka.k ?\
Gratulacje dla wszystkich startujacych za ukonczenie rajdu.
Dees, ucze sie, troche wyrozumialosci
Ja sobie zartuje
Napisalem tak bo wiesz ze lubie saxo itp Ja tez sie ucze wiesz spoczko. Poza tym zapraszam 24 na mini maxa na torze lublin ! Ladne te saxo, i fajnie ze tu wpadles !
kolego fairplay wiem że łatwo odpuściłem ale na dobre wyszło bo musiałem jeszcze dojechać do lublina a i tak bez holu się nie obyło. Praktycznie całą droge z chełma do lublina jechałem na piątce na skrzyżowaniu z doświadczalną (czytaj felin) są światła i tamzmieniłem bieg zaczeło mi majtać samochodem i nie było żadnego biegu potem wbiłem jeszcze dwujkę i przejechałem przez światła do zatoczki a tam kaput i hol więc niema tego złego co by na dobre nie wyszło. A i tak z taką awarią nie było jak walczyć.
A tak pozatym to gratuluje markowi i mariuszowi bo widziałem wasze przejazdy i naprawdę fajnie to wyglądało.
Gratki również dla bartka z punto - stary potrafisz małym silniczkiem walczyć z mocnymi autkami - respect.
Wojtek dzięki za linkę a i szkoda trochę tych taryf :nie:
Do zobaczenia na następnym ściganku pozdr.
29.06.2007 w KIELCACH odbędzie się V EL Kryterium Toru KIELCE Nocny SuperOes.Pisać kto sie wybiera....Więcej info na http://www.rajdy.org.pl/rajd/786.html
_________________ za wolno - przegrasz,za szybko - wypadniesz