:spoko: co do tej pierwszej foty to az sam sie przestraszylem ja spojrzalem w lusterka ze cos w silniku calkiem sie posypalo i zaczol tak dymem dawac, ale okazalo sie ze to opony toche sie zadymily
jeszcze raz dzieki
Reczny to ty masz nawet dobry jak na opla z tamtych lat... Ja w vectrze ni chu chu nie moge ogarnąć ...
Reczny to ty masz nawet dobry jak na opla z tamtych lat... Ja w vectrze ni chu chu nie moge ogarnąć ...
recznego to ja tam nawet nie dotykalem lewa noga czyni cuda zwlaszcza jak ma sie slabsze opony z tylu.
w vectrze masz bebny czy tarczobebny ?? na tarczobebnach reczny dziala znacznie lepiej
Bębny... Ja niestety jeszcze nie posiadam umiejętności co do tej lewj nogi... Nawet powiem że nie w temacie jestem
w skrucie: zaraz przy wjezdzaniu w zakret wciskasz gaz w podloge i przyhamowujesz lewa noga i tyl zaczyna uciekac
ale chyba zaraz bedzie ze za duzo robimy OT
Ostatnio zmieniony przez wójo6 Nie Cze 24, 2007 21:51, w całości zmieniany 1 raz
Bębny... Ja niestety jeszcze nie posiadam umiejętności co do tej lewj nogi... Nawet powiem że nie w temacie jestem
w skrucie: zaraz przy wjezdzie w zakret wciskasz gaz w podloge i przychamowujesz lewa noga i tyl zaczyna uciekac
ale chyba zaraz bedzie ze za duzo robimy OT
Hej widze że imprezka się udała. no i całkiem fajne zdjecia.. Z tego co zauważyłem to Civic Filipa coraz częściej sie pojawia na torze.:) Dobrze..
Gratulacje dla Filipa za wyniki a GSMP..
Pozdro
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."