nie denerwuj mnie
byłeś na torze widziałeś, gówniarz spierdzielił do USA i co mam zrobić
ja też chce szewim :]
arsen, rób to swoje padło, klep te przystanki szybciej, będziemy w jednej klasie, i w końcu zdetronizujemy tego pajaca z koreańskiego jajka :cfaniak:
szewi sie robi u mecahniora ;] bo to ledwo sie prowadzi caly zasia idzie do przegladu belka krzywa z tulu obie strony , brak zbeiznosci ,prawe przednie kolo cofniete z 3cm
albo wpadnie na pomysł zamiany
przecież to dla Ciebie Kylu zupełnie nieopłacalne by było
ok, koniec spamu panowie
jak coś jeszcze o ostatnim MM chcecie porozmawiać, ok, ale takie rozmowy to już SB
Na torze byłem 2 raz w życiu i starałem sie obserwować kto jak jedzie. Szczerze mówiąc poziom jazdy jest u was dość wysoki. Srebrny lanos i srebrne saxo było widać ze ostro idą obaj goście jechali bardzo technicznie. Tak samo jak golf i 106 wszyscy nieźle wykorzystywali tor. Ogólnie macie sporo mocnych samochodów wiec zabawę macie przednią. Jechało chyba też 2 fajne 205 GTI z tego co zaobserwowałem jedna była jakaś szybka nieźle odchodziła z miejsca ale kierowca chyba nie do końca ogarniał tor. Ogólnie impreza fajna może uda mi sie kiedyś do was wpaść polatać pozdro all
palił gume, wypadał z zakrętów(przodem , na wyjściach z zakrętów "driftował"( ) hamował gdzieś ze 100km/h naciskając pedał hamulca i trzymając tak... a oponka się ładnie ścierała z jednej strony
co za typ...
ktoś z nim rozmawiał, i była mowa, że ma kurde za słabe hamulce i dlatego mu nie idzie na torze
Do Miśka i Ewelki
Jeśli nie startowaliście mocnym tylnonaspędowym autem to wasze gadanie jest bardziej próżne niż Salomon by nalał.Wiecej szacunku, krytykujecie kolegę a powinniście spojżeć na siebie, masz Misiek bardzo mocne auto jakim jest Corsa GSI i nie potrafisz go wykożystać, o Ewelce nie wspomne bo ona wogule chyba nie startuje.
Więc takie komentaże zostawcie dla siebie i nie piszcie ich na forum.
Ja na co dzień jeżdze autem przednionapędowym ale na zawodach startuje naszym bolndynem (RWD) i wiem jaka jest różnica w prowadzeniu.Tu jak prezesadzisz z gazem to jedziesz tyłem do przodu i sie nie uratujesz (przednie koła Cię nie wyciągną z zakrętu jak to ma miejsce w FWD). Więc dajcie szansę koledze Szakalowi, niech sie uszy jak my wszyscy.
Pozdrawiam wszystkich i do zabaczenia na następnej imprezie