W sobotę (7.07.07) Automobilklub Chełmski organizuje Samochodowy Mini Max o Medale Ośrodka Szkolenia Kierowców KULKA. Impreza rozpocznie się o godz. 17tej na Torze Lublin. Impreza będzie 2. rundą Cyklu Wakacyjnych Mini Maxów o Puchar Prezesa Polskiego Związku Motorowego w Lublinie.
Impreza jest otwarta dla wszystkich chętnych, którzy dysponują dopuszczonym do ruchu samochodem oraz oczywiście prawem jazdy u kierowcy. W programie znajdzie się kilka przejazdów konkursowych po asfaltowej nawierzchni toru, z tego co najmniej jeden po zapadnięciu zmroku, co z pewnością wyzwoli dodatkowe emocje. Wcześniej odbędą się przejazdy zapoznawcze. Odbędzie się również krótki kurs resuscytacji krążeniowo-oddechowej (RKO), czyli podstawowej czynności ratującej życie. Zaliczenie tej umiejętności będzie ... warunkiem koniecznym do sklasyfikowania w wynikach końcowych. Impreza zostanie rozstrzygnięta w klasyfikacji generalnej oraz w klasach, w zależności od pojemności silnika (do 1150, do 1600, do 2000 i ponad 2000 ccm).
Po części oficjalnej odbędzie się integracyjno-towarzyska część przy ognisku podczas której będzie można podzielić się wrażeniami.
ostatnio bylo 8 prob i liczylem ze moze i teraz bedzie podobnie. Na tor bardzo chetnie bym wpadl tylko ze mam troche daleko (tak ze 170 km) i zeby zrobic 3,4 kolka to troche za daleko. Jesli bedzie 5-6 prob, to juz nie wiem co robic ...
oj tam, ja za każdym razem w lbn dostaje i co
zabawa przede wszystkim...
jak by nie było, zapraszamy
poza tym zawsze po MM jest chwila czasu na wolne przejazdy, i wtedy każdy sobie upala troszkę