Jak coś to zapraszam do mnie, robie przekłądki takich trupów...
Teee Panie, a jak sie koleżce rozepnie taki Magiel od S14? To nie laguna czy pasek, tym latasz po dwie paki na winklach... Ja polecam jedną słuszną firme która da gwarancje....
Kamilku jeśli strzelisz przekładke takiego SKY i powiedzmy coś nie pyknie na łuku(przy 1XX kmh)? Poniesiesz koszta ewentualnej naprawy? Nie daj Bóg coś powalony.e i jak będą uszczerbki na zdrowiu to jeszcze Cie kryminał czeka... To jest SKY a nie dupowozy... Wiec prosze zejdź na ziemie i nie pisz bzdur że u Ciebie da rade
Ostatnio zmieniony przez kicek6 Sro Lip 04, 2007 16:49, w całości zmieniany 1 raz
kicek troszkę się nie znasz...albo sam nie wiesz co piszesz...
to dlatego, że Cie do pracy nie wziąłem ???
Gwarancja ?? gwarancja ? o co chodzi ?
sądzisz że co do siurdaka magla nie dokręcam czy co ?
Nie ma ryzyka jak się to robi w passacie,lagunie,saabie jak i na sky....
zejdź na ziemie bo naprawde nie wiesz co piszesz....
a ten co daje "gwarancje" nie zrobił tylu przekłądek co nawet ja ,więc co to jest gwarancja ??
gwarantuje , że nie zabije się pan na wskutek przekłądki...tak jestem wstanie dać każdemu taką gwarancje...nie narażam nikogo na utrate zdrowia i życia robiąc co robie, i robie to z pełną odpowiedzialnością...Jak narazie wszyscy z samochodów przełożonych żyją i mają się dobrze....Peace
Ostatnio zmieniony przez Kamil6 Czw Lip 05, 2007 22:57, w całości zmieniany 3 razy
R33 wychodziły z kierą po naszej stronie i lipa...
chyba nie wychodziły miało być...
Kamil napisał/a:
Deska od Primery GT albo od 200sx S14....
Magiel od S14....
mówiłem ci że deskę trzeba samemu skleić bo to łatwiejsze od drutowania deski z s14 (skąd primerę wziąłeś to nie mam pojęcia), gdy się nie przespawuje ściany grodziowej jak może ci podejść deska z modelu z kierą po drugiej stronie...
rzeźbi się deskę od nowa (patrz Dino R32 GTR), ewentualnie tnie się i skleja tą od skaya (patrz Jarkkowy R33 GTS25t)
co do magla nie wiem czy z S14 też, wiem, że napewno najwięcej ludzi korzystało z magla z Z32 TT
RB25DET to rzędowa 6'tka z 1 turbosprężarką - i wszystko jasne
szakał: ty pewny jesteś że masz belkę skrętną ?
Spawos napisał/a:
wogle da sie przerobic to bo chyba raczej nie ?
da się tylko trzeba mieć części, a przy GTR'ze umiejętności w ich dorabianiu
Ostatnio zmieniony przez Zell6 Pią Lip 06, 2007 00:15, w całości zmieniany 1 raz
słuchaj mogę Ci wsadzić do nissana deskę od Passata B6 jeśli chcesz...da się wszystko tylko trza umić
po 1 powodzenia w podłączniu przełączników w desce z czegoś innego niż Sky
a po 2 równie dobrze możesz wsadzić do passata RB26DETT i też będzie fajnie...pytanie biega o to czego chcesz, jak ci się podoba decha od s14 czemu nie wsadzić RB do S14, będzie szybsze dużo niż sky z takim silnikiem
Jarkkowy zrobił potnij, sklej, dotnij złóż, mnie się wydaje całkiem dobra, napewno lepsza niż ta co wcześniej siedziała (z S14 podocinana), ale sam poszedłbym (i pewnie tak pójdę) w kierunku lustrzanego odbicia (jak to robią np. w Skandynawii), czyli deska z formy, przy okazji skórą się obszyje
przeniosłem temat, tutaj sobie rozmawiajcie na takie sprawy...
bo troche osobistych spraw się tu miesza, i innych nimuszących się znajdować w temacie o SKY'u