Z racji tego że jest potrzebna jeszcze jedna osoba która będzie często na forum i będzie potrafiła utrzymać porządek, jedna posada moda jest do "wzięcia".
Użytkownicy są proszeni o wybór osoby która ich zdaniem powinna tą posadę dostać.
Kandydaci to:
1. Konrad- obibok z Głuska, mieszkaniec okolic zakładu poprawczego, narkofix za młodu, rajdowiec na chwilę obecną, pijak w przyszłości . Ma wakacje, dopiero skończył 18 lat i nie zna jeszcze dobrze alkoholu, więc siedzi całymi dniami i nocami na forum i nabija spam. Jego młody wiek tłumaczy jego zachowanie, jeździł długi czas bez prawa jazdy, uszło mu to płazem... teraz dostaje szanse na zrobienie czegoś pożytecznego...
2. Stalin- wieczny obibok, nie ma co robić całymi dniami więc z przymusu siedzi na forum(i pije Cole), nie ma prawa jazdy, jeździć też nie wierze ze potrafi , mieszkaniec jednego z osiedli Lublina, wszystko rozwiązuje siłą, laski się o niego biją jego zachowań nie tłumaczy kompletnie nic, jest jaki jest :cfaniak: za młodu wpadł do beczki ze spirytusem
głosujemy i wybieramy swojego kandydata... proszę nie proponować innych osób
czekamy, i życzymy powodzenia obu panom
nagroda pocieszenia --> ban na tydzień
No i mam dylemat Jak zagłosuje na Konrada to będę bał sie po osiedlu chodzić a jak na Żyla to Konrad pójdzie po kolegów z poprawczaka i nie będę mógł się u Rysia pokazać
Mateusz, ja też daleko od poprawczaka nie mieszkam
rzut kamieniem przez rzeke i jestem
więc tego gnojka z głuska się nie obawiaj
ale na tego drugiego kandydata nie mam nic
rób jak uważasz