Wysłany: Sro Lip 04, 2007 18:00 Nowości na stronie AK Chełmskiego (wasze zdanie)
W sumie odgrzewam tematy z forum AKCh ale tam z racji małej popularności forum nie dostałem wystarczającej ilości odpowiedzi. Chciałbym na stronie AK Chełmskiego wprowadzić trochę zmian i tutaj pytanie do Was – co o tym sądzicie, macie jakieś sugestie, pytania, itp.? Propozycje są następujące:
1. Tapety na komórkę o tematyce motoryzacyjnej, np.: zdjęcia naszych autek na trasach, itp. Tapety będzie można ściągnąć na swój telefon bezpośrednio, tzn bez konieczności używania kabla/IrDy, itp oraz BEZPŁATNIE – jedyny koszt to koszt połączenia z WAP, czyli około 40gr za komponent.
Jeśli będziecie za, to proszę jednocześnie o wpisywanie w tym wątku rozdzielczości swoich wyświetlaczy, np. Nokia 6020: 128x128; SE T300 101x80, itd. – rozdzielczości telefonów podane są na stronach producentów oraz innych o tematyce GSM
Osoby które chciałby pomóc przy projekcie, np. przy dostosowywaniu zdjęć do odpowiednich rozmiarów - zapraszam do współpracy . Osoby które chciałby pomóc, a się na tym nie znają - przyuczę
2. Kolejna rzecz to dział ZAŁOGI na stronie AK Chełmskiego. Na podobny temat na forum AKCh odpisało mi zaledwie 3 osoby które miały swoje profile przesłać, ale tego nie zrobiły . Jeśli byłoby więcej chętnych proszę pisać przesyłając: imię i nazwisko kierowcy oraz pilota, nazwę teamu (jeśli takowa jest), max 3 fotki, dane autka (przynajmniej marka, model ) oraz krótki opis (może zawierać dotychczasowe wyniki, historie powstania teamu, itp.)
Nie wprowadzam tutaj ograniczenia dla osób niezrzeszonych w AKCh – jak coś to po prostu dodam adnotacje „NZ” w profilu.
Osoby które chciałby pomóc przy projekcie, np. przy dostosowywaniu zdjęć do odpowiednich rozmiarów - zapraszam do współpracy . Osoby które chciałby pomóc, a się na tym nie znają - przyuczę
Góral, jesli masz zachowana stara strone ak to tam byly profile zawodnikow wiem ze bylo cos o domelach , ciapku igorze i jeszcze kilku innych kierowcach i pilotach... warto bylo by to tez wrzucic bo to byl dosyc smieszny i fajny opis
Góral, jesli masz zachowana stara strone ak to tam byly profile zawodnikow wiem ze bylo cos o domelach , ciapku igorze i jeszcze kilku innych kierowcach i pilotach... warto bylo by to tez wrzucic bo to byl dosyc smieszny i fajny opis
Pamiętam, tylko te opisy będzie trzeba stworzyć na nowo bo stara strona poszła w zapomnienie - na pewnym etapie hakierzy zniszczyli cala baze
Dedra, Konrad - dzięki, jak tylko zbiorę trochę fotek nadających sie na tapetki i informacje o rozdzielczościach to bierzemy się do roboty
_________________ ... rally & moto maniak...
Ostatnio zmieniony przez Góral Czw Lip 05, 2007 11:14, w całości zmieniany 1 raz