oj oj oj SZAKALIS SZAKALIS(tak cie wtedy wszyscy nazywali) znałem cie z gimnazjum nr 11 i pamiętam sie jako równego i spoko goscia. kiedyś mieszkałeś na Wyżynnej przez chwile ale to inna opowieść. dobry był z ciebie kolega. ale czasy sie zmieniają i ludzie też spasłeś sie koleś ze hohoho. No ale konkrety, naprawdę fajne masz autko ale no CHŁOPIE bez przesady!!! ile można sie lansować?? juz wszyscy wiedzą ze masz szybkie autko! to po co te szpanowanie?? czy ty naprawdę tak bardzo sie stoczyłaś?? ze chcesz imponować dzieciom??
Nełony jak ci sie podobają to w domu sobie zamontuj a nie do takiego sztosior auta i te katowanie ?? ile moze tak wytrzymać samochód?? no też by sie przydało jakiekolwiek opanowanie zza kierownicy a nie co prosta w but!!
a może zaimponujesz innym jak staniesz na torze i zajmiesz wysokie miejsce?? to wtedy będziesz jakoś spostrzegany i będziesz miał u ludzi jakiś szacunek?? a nie jak tylko pojawisz sie to każdy swoje powie bo wiele widział. a z ką wiesz czy nikt sie nie śmiał jak szpachlibra latałeś?? a moze wtedy takiej kaszanki nie robiłeś?? a ci co sie śmieją to czego bajki mają miec jak wystarczy popatrzeć co robisz na inż
Adaś że tak sie wyraże pitolisz jak potłuczony Zieje jak to czytam A on niech se jeździ i robi co chce bo to jego samochód i to nie Ty będziesz mu mówil co ma z nim robić. Moge sie założyć że jeszcze pare lat temu (co ja mówie, pare miesięcy temu) byś sie zesrał w gacie jakbys zobaczył ten samochód... wystarczy popatrzeć na Twoją sierre i to w jakim stylu była robiona zanim sam sie zczaiłeś że sie ludzie śmieją z Ciebie i tego samochodu więc co jak co ale Ty sie nie powinieneś wypowiadać w tym temacie Są gusta i guściki i chociaż ja za neonami, paleniem laków itd sam nie przepadam ale swoją opinie zachowuje dla siebie.
Ostatnio zmieniony przez Junior6 Nie Sie 05, 2007 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie widzę sensu ciągniecia tematu... Dajcie sobie na wstrzymanie a jak chcecie wyjaśniać to pogadajcie sobie w REALU a nie na "czacie".
Co do jazdy każdy ma swoje opinie na ten temat.. Jednym inponuje inni się nabijają.. ale Szakal ma rację - to jego auto i równie dobrze może je zajechać, spalić, rozbić, itd... <spam>
o widze ze kozak sie odezwal <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> co zapierdalal dzis miedzy samochodami na torze jak popierdoleniec a na tor skrzyni nie ma <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
pozrdo kazdy musi sie kiedys wyszumiec <lol>
aaa i mi nie imponoje Twoj samochod.... jak by to bylo 3 lata temu to tak ale teraz... <nie>
Ostatnio zmieniony przez HaGie6 Nie Sie 05, 2007 22:44, w całości zmieniany 1 raz