ja się pisze na krew na 100% jesli tylko badanie bedzie ok. <spoko>
[ Dodano: 2007-08-22, 22:03 ]
bralem udzial na KJS w Radomiu w takim pojedynku jak to fajnie nazwales i faktycznie sporo emocji i kibiców to mocno przyciaga - od razu widac, kto szybszy, a kto wolniejszy. jestem za.
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
lotoos1, próbuję w tej chwili jeszcze skalkulowac koszta, ale nie podjałem ostatecznej decyzji. wiesz, jestem poza lublinem.
pilachgt, - nikt Cię stary nie zmusza. to nie przedszkole, tylko akcja ludzi dobrej woli, nic więcej. Chcesz, dajesz, nie chcesz, nie dajesz. I oby Ci nigdy nie była krew potrzebna. pozdro
lotoos1, no tak:) tobie w wakacje też tak dobrze płaca jak mnie? :] <lol> i czy twoja rozmowa z szefem przypomina te dwa emotikony: :[ <prosi> jeszcze zobacze, narazie. zreszta - i tak na torze jestes lepszy!
abarthi wcale nie lepszy.
Jak zresztą wiesz ja nawet na prostej potrafię wypaść z zakrętu i uszkodzić auto <rotfl>
Ale mam nadzieje że trzy razy to już wystarczy, teraz trzeba zacząć jeżdzić
Kochani pragnę ponownie poinformować, że akcja oddawania krwi odbędzie się w finale mini sprintów, czyli 23 września (tylko jak po imprezce pobieluchowej będzie dojechać z Białego ) - coś się wykmini!
hehe i po 1 blad jest nie do odrobienia z tego co wiem kilka osob mialo zastrzezenia co do czasow jak pojawia sie wyniki moze uda sie wszytsko wyjasnic
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "