FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
KJS - 9 września - 5 runda PZO PZM
Autor Wiadomość
szampanek 
znawca

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 08:53   

pawel napisał/a:
Jak myslicie da sie bez NW?

Nie da się bez NW. Bedzie BK, wiec przygotujcie samochody i dokumenty.

Na MTL próby trochę z pachołkami, bo w tym czasie kończą się targi i mamy tylko kawałek parkingu, a parking ma potencjał :)

Zapraszamy

Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 18:13   

O której rozpoczyna się ta impreza??

abarthi 
drifter

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 20:16   

szampanek, obawiam sie, choc obym ile sie zaskoczyl, ze pozostale próby bede tez pacholkowe, no mze z wyjatkiem toru. W koncu na faelbudzie tez cudów nie bedzie. Byl tam ze 2 razy sjs, to kreclismy 360 wokol llatarni - srednia frajda, szerze powiem. ale jestem nastawiony pozytywnie

wójo6 
znawca

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 22:10   

ktos móglby wytlumaczyc mi jak dla kibica gdzie i o której podjechac zeby cokolwiek zobaczyc ?? nie jestem z lublina i niewiem co oznaczaja te wszystkie skróty
tym razem nie bede startowal ale bede w niedziele w lublinie i wpadlbym zobaczyc co sie dzieje :)

abarthi 
drifter

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 09:44   

wójo, prósta sprawa: tor gdzie jest, to wiesz. MTL, to Międzynarodowe Targi Lubelskie- gdybyś zjeżdzał od Racławiackich Lipową w dół w stronę dworca PKP, to 300 m przed tyn nowym przebudowanym skrzyzowaniem po prawej stronie, nieco w dole są MTL. A Faelbud? Pamietasz Ursus z 20-teo maja? To tak samo, tylko na przedostatnim ksrzyzowaniu od storny miasta kręcisz w lewo - to baza budowalana, parkingi. Jesli gdzies się pomyliłem poprawcie mnie, ale chyba tak to wszystko wygląda.

pozdrawiam

wójo6 
znawca

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 12:47   

dzieki jak bedzie chcila czasu to podjade :)

szampanek 
znawca

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:47   

abarthi napisał/a:
wójo Jesli gdzies się pomyliłem poprawcie mnie, ale chyba tak to wszystko wygląda.

pozdrawiam

bardzo dobrze napisałes :)

Na pozostałych troche pachołkówa, a na torze szybko co wyrówna stawkę.
Mam nadzieję, ze będzie ok
do zobaczenia jutro!
pozdro

abarthi 
drifter

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 17:14   

Może jakieś wyniki? Nieśmiało zapytam. Dzięki za imprezę. Mimo sytuacji takiej jaka jest AK Lubelskiego, impreza sie odbyło, pewnie ze znacznym poświęceniem samych organizatorów, a więc dzięki i do miłego.

Skądinąd: czy ktoś może wie, ile jeszcze będzie eliminacji mistrzostw okręgu? Mam przekonanie, oparte na słowach Prezesa Gorczycy i ludzi z AK Wschodniego, że ta runda była już ostatnią. Ktoś to może potwierdza lub zaprzecza?

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 18:20   

www.rajdowiec.pl/KJS09092007.xls

zaraz wiecej napisze co i jak :)

[ Dodano: 2007-09-09, 20:18 ]
hehe ja po ostatniej wpadce na torze niezabardzo chcicalem jechac jako pilot hehe :D ale spawos mnie namowil :D rano strasznie bolała glowa wiec nie do konca bylem przekonany ze dam rade :D osobiscie uwazam ze proby mozna bylo zrobic lepsze za duzo pacholkow... a jest tyle fajnych miejsc w lublinie :) w sumie o probach nie ma co pisac :) kolejna sprawa to dojazdowki ale to juz tradycja hehe ale dyrektor rajdu zachowal sie bardzo ok :D :D :D dzwonie i mowie ze jest lipa ze jadac normalnie jest ciezko zdazyc a on zeby tym sie nie martwic anuluje sie i walczy sie na odcinkach a nie pkc :D (szampanek, brawo)

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Nie Wrz 09, 2007 18:22, w całości zmieniany 1 raz  

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 21:11   

KJS mogl byc mial swoje + jak -
- mala ilosc prob (odlewnia/ TPS/ lasek konopnica / kolo tam WSPIA jak sie jedize na elizowke /zalew /CRH zagiel/ tor szutr ?/ na BVudowlanej kiedys cos bylo nawet/) jest spro miejsc jest ......
- pogoda dosyc zmienna <wow>
-urwany komp w lanosie ;)
--troche malo zawodnikow 13...
-2 rozkraczone auta...;/

+
-mila atmosfera i sedziowie :)
-szybko i sprawinie wszytko przebiegalo
-brak opon rozstawionych na torze ;)
-------------------------------------
Acha i
jakies plotki ze niby 3 min wczesniej wjecahalismy zeby przed deszczem sie wyrobic na torze ... gdzie potem kazdy bolib po 30s gorsze czasy niz co nam sie trafilo na suchym ...jechalismy dokladnie tak jak nam wpisywali czas i w siedziebie jeszcze sedziowie to sprawdzili i bylo wszytko oki, 55 mielismy wjechac i wjechlismy 54, min wczesniej tak jak to jest dozwolone a ja nie wime jak pan marian z Cariny mial wpisane ze startowal za nami na ostatniej probie.... chcialem wyjasnic zeby nie zostawiec jakiegos ''smrodu'' wokol siebie .. :) to chyba tyle :) chcailem to wyjasnic tylko

gratulcje dla wszytkich pozdrawiam :)
do zobaczenia na kolejnym rajdowaniu
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Nie Wrz 09, 2007 21:13, w całości zmieniany 1 raz  

szampanek 
znawca

Wysłany: Nie Wrz 09, 2007 22:28   

Spawos napisał/a:
KJS mogl byc mial swoje + jak -
- mala ilosc prob (odlewnia/ TPS/ lasek konopnica / kolo tam WSPIA jak sie jedize na elizowke /zalew /CRH zagiel/ tor szutr ?/ na BVudowlanej kiedys cos bylo nawet/) jest spro miejsc jest ......

Problem w tym, ze jak jeździmy po próbach to rzadko kto jest zainteresowany, bo albo własnie sobie postawił jakies maszyny, albo nie ma człowieka, zeby odtworzyc parking, albo nie jest zainteresowany, albo własnie cos tam sie odbywa, albo są zainteresowani, ale chcą własnie w tym momencie uruchomic parking! albo po prostu nie da się zrobic jak np. nad zalewem bo jest sezon jeszcze i ludzie odwiedzają zalew (jakbysmy wiedzieli, ze bedzie taka pogoda to spoko, no ale...co zrobisz, nic nie zrobisz)

Naprawdę sporo miejsc z Klockiem i Lmaciem objeździlismy, to nie takie proste jak się wydaje, wiadomo, ze jeszce kilka jest, ale spoko, urozmaici się.
Cieszę się, ze się udał KJS, dzieki wszystkim i do zobaczonka!
Gratuluję zwyciezcom!!! Szkoda, że nie wszyscy dojechali i wystartowali, ale cóż taki sport!

pozdrawiam
szampan

ewelos 
Specjalista
ewelka

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 07:02   

Impreza fajna... szkoda tylko, że było tak mało załóg ;/ No ale trudno! Następnym razem będzie jeszcze lepiej.

Spawos napisał/a:
-mila atmosfera i sedziowie :)
- zawodnicy też mili :)

Pozdrawiam i do następnego (oby w liczniejszym gronie i na baaaaaardzo urozmaiconych próbach)

abarthi 
drifter

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 07:13   

A może ktoś ma już jakieś zdjęcia? ;)

ewelos 
Specjalista
ewelka

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 07:20   

Ja kilka robiłam... były cudne (np. u Bartka tył samochodu - który zajmował 1mm zdjęcia wyszedł super, na honorowym miejscu zamiast samochodu był słupek :P Tak wiem mam dar... ale w ramach zacierania sladów skasowałam takie zdjęcia. I dobrze że szampanek mi zabrał ten aparat, bo by były same takie fajne zdjęcia z próby na MTL :P )

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pon Wrz 10, 2007 07:31   

o ja mam foty od bolgiego zapomnialem wrzucic :/

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Odpowiedz do tematu