Ja kilka robiłam... były cudne (np. u Bartka tył samochodu - który zajmował 1mm zdjęcia wyszedł super, na honorowym miejscu zamiast samochodu był słupek
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
Właśnie przeczytałam to, co napisałam rano!! Pisanie postów o tej porze (bez kawy!!) nie jest moją mocną stroną! Mam nadzieję, że mimo wszystko mnie zrozumieliscie
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Czw Wrz 13, 2007 10:21
Moja drobna uwaga, ze lista startowa powinna byc ulozona mimo wszystko wg klas.
Tak przynajmniej sa jakies szanse na wywownane warunki pogodowe dla zalog wewnarz klasy.
Moja drobna uwaga, ze lista startowa powinna byc ulozona mimo wszystko wg klas.
Tak przynajmniej sa jakies szanse na wywownane warunki pogodowe dla zalog wewnarz klasy.
[ Dodano: 2007-09-14, 14:26 ]
B A R D Z O W A Ż N E ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Kochani,poszukuje fotek z imprez:kjsó,minimaxów na których jest duża ilość widzów,chodzi o pokazanie jak widowiskowy jest to sport <spoko> :] .Czekam na kontakt pod PW lub osmo80@o2.pl
_________________ za wolno - przegrasz,za szybko - wypadniesz
Kolego Osmolinski sprobuje cos Ci wygrzebac w archiwum... ale jesli nie musza byc az tak scisle miejsca , jesli czlowiek nie kojarzy rajdow z lublinem, mysle ze dowolny kjs kliknij w googel i znajdziesz swietne fotki ...
( domyslam sie ze chodzi o sponsoring itp. wiec pomozmy koledze !! )