Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 17:43
Na mini-max na torze wyszysko (gasnica, trojkat, apteczka, dowod, OC, prawko, sprawne auto) procz kaskow.
Na KJS musisz miec kask dla siebie i pilota oraz dodatkowo NNW (nnw nieraz wymagane tez na mini-max musisz sprawdzac w regulamini dla konkretnej imprezy)
czlowieku dawaj nie drygaj o nic staretujesz nikt z nikogo sie nie smieje !! kazdy tak zaczynal ") wrecz przeciwnie poprosisz kogos to kazdy z toba wsiadzie i doradzi ci'' bardziej doswiadczony kierowca'' "
moge nawet ja <mrgreen> eheheh, a poziom.... moim zdaniem jeden z lepszych ... w polsce... mowa o KJS . hehe wiec zapraszam serdecznie na mini maxa '
no ja zajecia opuszczam na mini maxa
Samochod ma być dopuszczony do ruchu, a więc jak co roku musi przechodzic badanie techniczne...hmm nie masz wbitego gazu? I nie boisz się tak jeździc w sumie "jak gaz mi wybuchnie to sobie przełączam na benzynę" A co na to policja? teściowa?
spider napisał/a:
Na KJS musisz miec kask dla siebie i pilota oraz dodatkowo NNW (nnw nieraz wymagane tez na mini-max musisz sprawdzac w regulamini dla konkretnej imprezy)
<tak>
NNW tez jest obowiązkowe!
Mini-Max podlega regulaminowi KJS w ktorym jest napisane, ze "Kierowcy uczestniczący w KJS muszą posiadać obowiązkowo ubezpieczenie od OC i NNW"