23 września lubelski tor przy ul. Zemborzyckiej wezmą we władanie właściciele czterech kółek. ZO PZM zaprasza od godz. 11:00 na czwartą rundę kartingowych mistrzostw strefy centralno-wschodniej , ostatnią rundę wakacyjnych mini sprintów, otwartą dla wszystkich zainteresowanych, rewię starych samochodów, pokazy wozów rajdowych, terenowych i wyścigowych. Na miejscu będzie też można skorzystać z porad rzeczoznawców PZM. Współorganizatorami są Automobilkluby Lubelski i Chełmski.
impreza bardzo fajna byla wywalizacja Super darlismy sie z markiem ostro o generalke hehe ale nie ukrywam ze pech rywala pomogl mi troche (Bodzia = meta) i udalo mi sie przeskoczyc o punkcik nad marka hehe no nic ale takie rajdy Gratulacje dla wszytkich pierwsze miejsce dla Civica smigal rewelacyjnie !! <spoko> <spoko> i jeszce raz gratk d la wszytkich nawet bocian sie zreaktywowal hehe
mysle ze impreza udana spora frekwencja ogolnie duzo sie dzialo i chyba te 3 szykany z opon na drugiej probie pozmienialy troche w klasyfikacji na 1 probie bylo widac kto najbardziej opoznia hamowanie przed meta
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 15:02
Dla mnie impreza nie byla latwa. Kac niemilosierny, a jeszcze wszystko sie przedluzalo przez przeplatanie wyscigow kartingowych. <lol>
Ale przetrwalem, z b.dobrym skutkiem <rotfl>