a mozna wystartowac tylko na torze?? tzn bez koniecznosci glupich kaskow i pilota??
To jest KJS i musisz mieć wszystko co jest wymagane na KJS czyli i "głupie" kaski i pilota - nie musi być głupi - a nawet wskazany jest normalny
Start imprezy jest w sobotę na torze, a ile prób ukończysz to juz Twój wybór.
Aktualizacja do do wpisowego i imprezy:
. ZGŁOSZENIA, WPISOWE, OPŁATY
Maksymalna liczba startujących załóg wynosi 30. Wcześniejszych zapisów można dokonywać online ze strony www.automobilklub.chelm.pl lub telefonicznie pod nr 502 342 117. Obowiązuje wpisowe w wysokości: 50 zł od załogi, członkowie Automobilklubu Chełmskiego 30 zł.
Proponujemy też obiad w cenie 15 zł/osoba (z gwarancją smaku i jakości tuż po mecie w miejscu uroczystości zakończenia imprezy. Dla zainteresowanych mamy noclegi w hotelu Stadion (w bazie KJS) w specjalnej cenie 25 zł/osoba. Rezerwacji posiłków i noclegów dokonuje organizator.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
wiem ze to jest kjs i jakie sa wymagania co do kjsow.
ale mi chodzilo o sam tor czy nie zrobia 2 wspolnych imporez tak jak kiedys bylo ze sobie jezdzilismy po torze i kjsowcy tez startowali z nami a wczesniej mieli gdzies tam odcinki.
startuje okolo 20 zalog trasy byly calkiem ciekawe ) sa zobaczymy jak jutro w chelmie po dzisiejszyszym ja chyba prowadze o niecale 0,5 wiec tyle co nic hehe za man Jacek trasy byly szybie dosyc
pierwsza proba on mi 1s wklepal 2 proba ja niemu 1s potem znowu on mi 1s potem znowu ja mu 1s hehe i na koniec mam prezwage chyba 0,3s jakos tak hehe
poll wydech urwal i pierdzial jak szalaly po torze hehe kilka met bylo i slupkow pozatym nic sie nie dzialo szczegolnego
hehe ano wydech sie urwal i strasznie glosno jest z tego co wiem po 4 probach jestem 4 w gen ale jutro nie dam rady utrzymac tego przez ten wydech 106 nie jedzie nic dolem tylko od 6 tys zaczyna wiec srednio ale zapniemy kilka bokow coby nudno nie bylo
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "