FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
KJS Ziemi Chełmskiej
Autor Wiadomość
polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 18:16   

jak sie zbiore to napisze jakas relacje :) ale bylo zajebiście :D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Brook 
Specjalista
FKP

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 18:25   

Misiek_lbn, jedna felga na krawężniku mocno w tyłek dostała... nie wiem czy da radę ją wyprostować... :(

druga lekko puknięta też na krawężniku, nówka sztuka opona poszła w śmietnik :]

być może drążek kierowniczy do wymiany, może wahacz... pękło też mocowanie silnika :/

a nie walnęłam wcale tak mocno.... dziwne :/

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 19:35   

Hehe no coz i ja cos napisze :D 1 dzien tor w sumie spoko fajna proba każdy widzi jak jechac itd. My z bolgim 1 probe przejechaliśmy w sumie prawidłowo chociaż nie dojechaliśmy do mety i stracilismy ze 2 sek nastepnie kolejna proba i pomysl hehe jedziemy z jakas muzyka hehe w sumie dlugo nie słuchaliśmy jej bo pod koniec szutru odpadl wydech hehehehe i podobno masa iskier za nami była :D gdyby ktos to miał na focie lub filmie to poprosze na email :D kolejne proby to w sumie zabawa kilka niepotrzebnych bokow zly tor jazdy itp. Ale bardzo fajnie się jechalo :D prawdziwe ściganie zaczyna się w chelmie :D niestety nie dla nas…. :D rano docieramy do Chełma :D (pozdrawiamy kierowce busa któremu pobudziliśmy pasażerów hehehe ) Hehe po sobocie nie naprawialiśmy wydechu … tylko dosłownie zdrutowaliśmy :D i na zapoznaniu w chelmie oberwal się ponownie ale przy kolektorze… jazdy niestety nie było ;/ na szczescie na probie był właściciel salonu fiata mój sponsor za czasow seja :D otworzyl serwis wbiliśmy się na podnośnik podwizalismy wydech i telefon do naszego kolegi Grzesia czy da rade to pospawac :D Grzecho organizuje pomoc i cisniemy to naprawic udaje się :D ( podziękowania dla Taty Grzeska) z lekkim poślizgiem ale docieramy do zawadowki :D
1 proba :D jedzie się fajnie czas chyba w pierwszej 5 :D
2 proba :D kurde ale sliski lasek heheh :D
3 proba ( moja ulubiona ) za wolno ale czas wmiare dobry
W sumie bez wiekszych bledow :D chwilami było grubo :D chwilami jak ciota :D niestety w 106 bardzo przeszkadza abs przez który bardzo duzo traci się na hamowaniach ;/ także abs zrobi wypad i być może pociśniemy dalej z bolgim :D aaaa :D i pozdro dla mojego pilota który 1 piwo otworzyl dopiero po poludniu hehehe :D

a wlasnie... tradycyjnie zawadówka zebrala swoje żniwo ;/ ale to norma na kazdym kjsie :) wiec szykowac auta i dalej ognia :)

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Nie Paź 21, 2007 19:42, w całości zmieniany 1 raz  

koval 
drifter

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 19:40   

Chwalą sie w WRC że w 20 min skrzynie zmieniają... a tu raptem Jusiaki :D wymienili w 25 ale 15 min jej szukali <mrgreen>

pozdrowienia dla tych co dojechali i nie dojechali do mety... a jeszcze bym zapomniał wielkie pozdro dla kolesi z białej festy (ex-bud) super auto <rotfl> bez kitu!!
Ostatnio zmieniony przez koval Nie Paź 21, 2007 19:52, w całości zmieniany 1 raz  

Brook 
Specjalista
FKP

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Paź 21, 2007 19:42   

Mateusz, nie nerwuj mnie :[

jakoś na profesjonalnych rajdach Ford się spisuje całkiem nieźle...

zespół BP-Ford jest Mistrzem Świata...

bolgi6 
znawca

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 19:54   

...witam. było naprawde zajebiscie. nie obylo sie bez przygod, ale do mety dotarlismy na 3 w generalce. browo pollonez....gratulacje dla jacka i spawosa za zacekłą walke do ostatniej proby.....dzieki Prezes za udana impreze

prezes 
drifter

Wysłany: Nie Paź 21, 2007 21:13   

Dla mnie jest czterech bohaterów tej imprezy:
- pierwszym Brook bowiem teraz już bez cienia wątpliwości mogę powiedzieć, że w KJSach na Lubelszczyźnie jest to najlepsza dziewczyna w trzecim tysiącleciu!!!;
- drugim i trzecim Jack i Spawos (oczywiście z pilotami!!), którzy stworzyli naprawdę thrillerowe widowisko i zostawili konkurentów pół minuty z tyłu;
- czwartym jest kot, który na CH Wschód podobno długo uciekał i uciekł przed rozpędzonym lanosem!
Wielkie podziękowania dla skromnej ilościowo, ale sprawnej i fachowej obsługi imprezy oraz dla Stanisława Mościckiego - przewodniczącego Rady Miasta Chełm, z którym jak zapowiedział spotkamy się jeszcze nie raz!!

abarthi 
drifter

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 06:45   

Jak tak sobie czytam te relacje i patrze na wyniki, to mnie az ssie w zołądku, ze mnie tam nie było :] Nic to. Gratulacje dla zwyciezców generalki no i szczególnie mojej klasy I - pozdrowienia!

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 17:56   

zdjęcia do obejrzenia:

http://www.auto.komnata.pl/galeria/kjszchil

jak ktoś ma zdjęcia a nie ma gdzie wrzucić może wysłać do mnie to wystawię

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 18:20   

a jak linka zrobic jak chce komus pokazac dana fotke bo prawym klikam i jakies cos dziwnego wyskakuje ,, ,??

Radek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Wto Paź 23, 2007 19:13   

mikae, prosze zdejmij to zdejcie mojej madzi na lawecie /widac nr tel./ jak ktos "nieodpowiedni" zobaczy to polece na pare zeta :P z góry dzieki .

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Sro Paź 24, 2007 16:25   

Spawos albo magiczny guziczek na klawiaturze "PrtSC" albo napisać mi które zdjęcie

radek - zrobione

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.

borecki 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 20:36   

Witam, niestety padly mi na torze baterie wiec z niewielu fotek ktore udalo mi sie zrobic wybralem tylko 2

nastepnym razem bedzie wiecej
Ostatnio zmieniony przez borecki Sro Paź 24, 2007 20:37, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 20:43   

o my sie zalapalismy :D thx :D

borecki 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Paź 24, 2007 20:54   

no udalo sie, szkoda ze baterie niezyly jak szorowales wydechem wieczorkiem
ale moze jeszcze kiedys :]

Odpowiedz do tematu