Wysłany: Pon Paź 29, 2007 21:18 Mini Sprint o Puchary PMR Consulting
W sobotę 3 listopada o godz. 15:00 na Torze Lublin rozpocznie się Samochodowy Mini Sprint o Puchary PMR Consulting. Impreza będzie kolejną rundą Pucharu Zarządu Okręgowego PZM w Mini Maxach.
Tym razem kierowcy będą rywalizować w warunkach nocnych, a rozjaśniać mroki nocy i podgrzewać temperaturę będzie płonące ognisko. Mając na uwadze to, że sobota jest dniem pracy impreza będzie przeprowadzona w ten sposób, że spóźnialscy będą mogli dołączyć do rywalizacji nawet do godz. 17:00. Dla najlepszych w klasyfikacji generalnej i w klasach przewidziano puchary i dyplomy, a wśród wszystkich uczestników rozlosowane zostaną nagrody rzeczowe.
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Ognisko będzie, nówki sztuki widelce do kiełbasek również, jeśli więc ktoś zechce sobie kiełbaskę upiec to nie ma problemu. Wrogie elementy rozsiewają ohydne informacje mówiące o tym, że część organizatorów po ściganiu będzie przy tym ognisku spożywać jakieś bliżej nieokreślone napoje. Uważam to za złośliwe insynuacje i ... mogę potwierdzić, że faktycznie tak będzie. Jeśli więc jakiś kierowca będzie miał kierowcę to zapraszamy do kompaniji!!!
Spawos to bardzo dobre pytanie!! Ja nic o takiej klasyfikacji nie wiem, ale sam chętnie bym ją zobaczył. O to należy zapytać pierwszego napotkanego członka OKSSu (Okręgowej Komisji Sportu Samochodowego)!!! A może ktoś z zainteresowanych zechce policzyć???
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Wto Paź 30, 2007 09:39
wszystkich mini-max policzyc z tego roku to chyba nie bardzo wyjdzie.
bo na koniec zimy byly zmienione klasy.
moze generalke da sie policzyc. chyba ze chodzi o wszystkie mini-maxy nie tylko z tego roku :]