Impreza przednia ! fajne warunki ciemno deszcz nic nie widac jak na lodowisku hehe kazdy pzejazd to byly lekkie albo wieksze boki bylo kilka oberkow ogolnie ipmreza na + zaskoczylo mnie to ze slicki trzymaly w taka pogode! i dawali niezle rade na slickach w taki deszcz bokami latali wszyscy ehehe
gratulacje dla wszytkich <spoko> i podziekowanie dla sedziow bo z tego co widzialem przemokli do suchej nitki hehe:) <spoko>
ognisko bylo i dalo sie troszeczke rozgrzac kielbasek nie bylo
wyniki tylko pierwsza 3 pamietam
1 Ja
2 Krynica
3 Mizak
i fajna Astra byla Gsi taka bordowa chyba z fajnymi felami <spoko>
msjk to ciebie prezes katował odrewno jak zajechałeś ??
Kamil ale strasznie na wolnych chwytałeś trawę i cię duże fiaty pocisneły
Spawos była kiełbasa nawet sie załapałem na dwie :
Jak dla mnie impra wypas udała sie dopisała frekwencja, trochę pogoda się zepsuła ale za to można było nauczyć sie kontroli własnego pojazdu w ciężkich warunkach atmosferycznych
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...
Korzystając z okazji pragnę dopowiedzieć debiutantom, że jak na rysunku próby mają zapisane "meta stop" to należy się zatrzymać z linią mety (wyznaczoną dwoma słupkami) pomiędzy osiami samochodu. Wiadomo, że im bliżej przedniej osi tym lepiej! Jeśli przejedziecie linię mety to dodatkowo dostajecie 5 punktów. Wczoraj kilku uczestników o tym nie wiedziało, stąd też w kilku przypadkach ich wyniki są kosmicznie duże, bowiem sędzia zatrzymał stoper w momencie ich zatrzymania na parkingu.
civic dawal rade rozmawial mz piotrkiem i mowil ze spoko sie jezdzi (ma najmieksza mieszanke) moze dlatego sie trzymaly nie wiem
a ty jaka masz ? to byl oszybciej jechac po te bulecki <mrgreen>