Nom mini-max ok tylko qrw** dlaczego nikt nie pilnowal tego kto jest debutantem??
Bo niekturzy jezdza juz X raz(nawet sezon) z koleji a wpisali sobie "TAK" i zabrali prawdziwym debiutantom medale :[ :[
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Nom mini-max ok tylko qrw** dlaczego nikt nie pilnowal tego kto jest debutantem??
Bo niekturzy jezdza juz X raz(nawet sezon) z koleji a wpisali sobie "TAK" i zabrali prawdziwym debiutantom medale :[ :[
jak ktos jezdzi kilka lat i nigdy nie byl tak szybki, aby stanac na pudle to proboje za wszelka cene dostac medal <lol> <rotfl>
Ostatnio zmieniony przez msjk6 Nie Gru 02, 2007 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 20:11
Albo poprostu nie potrafia czytac
Mini maxik zaliczam do udanych nawet nie liczylem na podium, a udalo sie. Gratki dla wszystkich a w szczególnosci dla zwyciesców.
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.
Mati,
przez prezes @ 25 11 2007 10:06 pm
Ustalmy tak: ci którzy startują pierwszy SEZON (od stycznia 2007) są debiutantami. W zgłoszeniu będziecie mieli taką rubryczkę i proszę ją wypełnić - to ułatwi nam ustalenie debiutantów.
Ja takowym debiutantem byłem i nie wogóle nie wiem które miejsce mam jako debiutant w takowej klasie <bezradny>
przez prezes @ 25 11 2007 10:06 pm
Ustalmy tak: ci którzy startują pierwszy SEZON (od stycznia 2007) są debiutantami. W zgłoszeniu będziecie mieli taką rubryczkę i proszę ją wypełnić - to ułatwi nam ustalenie debiutantów.
ja zaczolem startowac chyba w lutym wiec jestem debiutatem
impreza fajna i gdyby nie pomylka na pacholkach bylo by wyzej
Hum ja tez ogólnie pozytyw 3 przejazdy spoko w granicach 17-22 miejsce generalka ale 4 juz niedochamowałem i w pupe :[ spadek na bodajze 33 w generalce 11 w 2klasie i 6 w debiutantach??? chyba bo to szybko wszstko sie dzilo wczoraj.. ogolnie nienajgorzej chyba bo biorac pod uwage ze niemialem opon i polowe zakretów trzba bylo jechac z lwea na hamulcu i jeszcze odpuszczac mu bo odjezdzal to chyba dobrze.. Moze bedzie lepiej ale to chyba w nastepnym sezonie i juz innym autkiem;))
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."