FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: garul
Czw Mar 13, 2008 00:45
Dzisiejszy kurier "Hałaśliwy sąsiad"
Autor Wiadomość
Mateusz6 
Specjalista

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:00   

msjk napisał/a:
widocznie udzielalo sie za duzo zwolennikow toru ,bo jeszcze miesiac temu moglem wejsc na dzial "TOR" bez rejestracji :x

Dokładnie, wszędzie można normalnie wejść a na tor nie :D też to zauważyłem :P

Radek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:01   

przecież juz pisalem .... ja mieszkam w tym blokach , wiec odnosnie wypowiedzi ...
Spawos :) zapraszam na pomiar :) , cieszy mnie jeden tekst w tym artykule "... udostepnienie toru nieodplatnie mieszkancom ..." no to ja jestem zainteresowany :) :)
co do pomyslu wyburzania blokow :) mam jesczce 20 lat kredytu wiec wiecej serca poprosze okazac :) .
A tak powaznie niestety na kazdym zebraniu wspolnoty mieszkaniowej pada jakis tekst pt "protest w spraiwe toru" osobiscie osobiscie nie widze tu jakiejkoliwek uciazliwosci ale pewnie nie jest obektywny :)

Dla jasnosci ja mieszkam w bloach od strony montexu ( tych troche odsunietych) na zdjeciach widze te tuz przy torze od strony osiedla nałkowskich
Ostatnio zmieniony przez Radek6 Sro Gru 05, 2007 22:07, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:07   

radek, hehe ale tak serio ? jezdzace samochody na torze przeszkadzaja ?

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:09   

jak był trening driftu, to słyszałem to na ul powojowej(boczna abramowickiej) wiec pewnie coś chyba slychać w blokach ;)
zwłaszcza spawosa odcinke <rotfl>

Radek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:16   

Spawosa odcina to leganda :) ;) co do tego czy faktycznie slychac : wiec okna sa naprawde dziwkoszczelne i duzo "lepiej" slyszysz mlodzież w wieku gimanazjalnym na placu zabaw dla dzieci niż odgłosy z toru ( nie dotyczyy odcinki Spawosa :) ) , po drugie fakt nie do podważenia ten tor był tutaj duuuużo wcześniej kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale? jesli to poważna uciażliwośc szukamy mieszkania np .... na czechowie .... to chyba bardzo proste

Stacho6 
Specjalista
Silence!I Kill You!

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:25   

Najlepiej wysłac Delegacjie albo pójść grupą na kolejne zebranie wspolnoty mieszkaniowej i porozmawiać z takowymi mieszkańcami i powiedzieć że tak łatwo to się im nie damy !

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:29   

aaaa przypomnialo mi sie :D skoro wojna to :D dodam tylko ze trzeba postawic znak... zakaz wyprowadzania psów :D nieraz juz widzialem osoby spacerujace z psem po torze

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

koval 
drifter

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:31   

ja sie moge z widłami pojawic !! Będę walczył o tor!! :P
No co za parę lat to ja tam będę się ścigał mam nadzieję że z Wami !! :) :) :) :)

Radek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 22:42   

Ja tez uwazam ze przedstawienie argumentow na zebraniu wspolnoty nie ma wiekszego sensu , to wojna z wiatrakami ja tego juz probowałem uwierzcie mi to bez sensu wiekszosc mieszkancow uwaza ze jestem na mocnych srodkach ewentualnie masz cos popsite w glowie ,uważam ze tylko AK Lub,Wschodni no i Ch oczywoscie jako oraganizacje zrzeszajace "glosnych wariatow" moga cokolwiek tu zrobic , to drugie dlaczego takie medium jak "S...kurier Lubwesllki" nie jest w stanie popatrzec na sprawe z naszego punktu widzenia ? Moze chca darmowa reklame na furach ;) ??

prezes 
drifter

Wysłany: Sro Gru 05, 2007 23:48   

dla mnie to krótka piłka: następną imprezę robimy na torze albo pojedziemy wszyscy na uliczki tego osiedla i będziemy śmigać przed klatkami. Niech moherowo-buraczana część mieszkańców wybiera!

msjk6 
drifter

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 09:01   

radek napisał/a:
Spawosa odcina to leganda :) ;) co do tego czy faktycznie slychac : wiec okna sa naprawde dziwkoszczelne i duzo "lepiej" slyszysz mlodzież w wieku gimanazjalnym na placu zabaw dla dzieci niż odgłosy z toru ( nie dotyczyy odcinki Spawosa :) ) , po drugie fakt nie do podważenia ten tor był tutaj duuuużo wcześniej kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale?

ZAMKNAC PLAC ZABAW <lol>

jak pytali o opinie ? to co im mowiono ? "panie tu takie maja ciche bzyczki, ze absolutnie nic nie slychac " ? <rotfl> Polak uslyszy to co chce uslyszec.

Szkoda, ze supermoto itd. "wygonili" bo byl juz okres, kiedy tor zaczal ZYC :(

j.m.oizo 
znawca
magister instalator

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 09:01   

to moze na Barborce jakies EVO im tam puscimy :) niech troszke postrzela. Miedzy blokami bedzie fajne echo :)

Stacho6 
Specjalista
Silence!I Kill You!

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 09:12   

Ja w ten piątek koło 23 zrobie kilka wolnch przejazdów w koło 2 bloków ;)

msjk6 
drifter

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 09:27   

Stacho napisał/a:
Ja w ten piątek koło 23 zrobie kilka wolnch przejazdów w koło 2 bloków ;)

uwazam ze to nic nie da :/

ceber6 
drifter
UmcyUmcy

Wysłany: Czw Gru 06, 2007 13:21   

[kupując mieszkanie liczyłem sie ze tor jest tuż obok i znajomi którzy chcieli tu kupić mieszkania pytali o oponie wiec... do kogo te zale? [/quote]
ZAMKNAC PLAC ZABAW <lol>

:[ unas to nawet place zabaw zlikwidowali bo babciom przeszkadzaly dzieci

Odpowiedz do tematu