Wysłany: Sro Gru 05, 2007 23:22 Plebiscyt Kuriera i Sport Expressu
Czytelnicy Kuriera Lubelskiego tradycyjnie wybierać będą
swych faworytów i swoją dziesiątkę wypełniając plebiscytowe kupony
zamieszczane w tej gazecie. Na podstawie tego głosowania poznamy
dziesiątkę laureatów 46. Plebiscytu Kuriera Lubelskiego Na Najlepszych
i Najpopularniejszych Sportowców Województwa Lubelskiego.
Sportowcy gromadzić będą punkty według zasady:
1 miejsce – 10 pkt, 2 miejsce – 9 pkt, itd., aż do 1 pkt za 10 lokatę. Swoje głosy dołożą
Czytelnicy-internauci Lubelskiego Sport Expressu, którzy typować będą czołowe trójki, według punktacji 5-3-1.
konkurs(małpa)sportexpress.pl
lista kandydatów dostępna jest na stronie:
http://www.sportexpress.p...=118&Itemid=114
oraz w kioskach w aktualnym dodatku do Sportexpressu "Kontra" - wraz z kuponem do wycięcia.
Z listy kandydatów wpadły mi w oko 2 Nazwiska
KARTING: Marek Wyrzykowski (Automobilklub Wschodni)
WYŚCIGI SAMOCHODOWE: Aleksander Michałowski (Automobilklub Lubelski)
maila wysyłamy następująco:
adres: konkurs(małpa)sportexpress.pl
temat: 1. Imię Nazwisko; 2. Imię Nazwisko; 3.Imię Nazwisko
w treści maila:
Dane głosującego:
Imię i Nazwisko...............
Adres.......................
Telefon..................
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Troche to dziwne dla mnie <idea>
Moj szwagier przyszły nie doszły został w tym roku Mistrzem Polski W Supermoto i jest z lublina i nawet jest z Klubu tego całego powalony*** KM Cross i na liście go nie ma
Moj szwagier przyszły nie doszły został w tym roku Mistrzem Polski W Supermoto i jest z lublina i nawet jest z Klubu tego całego powalony*** KM Cross i na liście go nie ma
a moze wypadlo by czytać uważniej?
SUPERMOTO: Piotr Kaczorowski (KM Cross Lublin)
Nie wiem czy to Twój szwagier ale mistrzem w Supermoto w klasie S2 został własnie on.
A z rajdów to niby kto ma być? Kto coś tak naprawdę osiągnął?
Zanim zaczniecie obrzucać kogoś błotem to zastanówcie się nad tym.
MJSK - Olek Michałowski jeździł w tym sezonie w Wyścigach Górskich i zdobył tytuł mistrza w Klasie A2000.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
a moze swój plebiscyt oglosimy na forum? i na swoich bedziemy glosowac. co wy na to? ja mam juz pierwsze typy w kategoriach minimax, kjs, turystyka, ppzm, karting
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu