FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
Kryterium Asów 2007
Autor Wiadomość
msjk6 
drifter

Wysłany: Nie Gru 16, 2007 15:16   

polll napisał/a:
tor zostal zaorany kazdy tak pisze teraz a jak mozna bylo jezdzic to sami go oraliscie :D

zgadzam sie :) kazdy walczy jak moze ;)

gdybym startowal to sam bym tak jezdzil ;)
Kazdy orze jak moze ;) ZASADY TEGO NIE ZABRANIALY.

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Nie Gru 16, 2007 15:47   

opony byly poustawiane w pewnych miejscach i tam trzeba bylo wywazac ,a gdzie nie bylo jezdzilo sie jak chcialo

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 11:38   

co nie jest zastawione slupkami i przepisy tego nie zabraniaja to jest dozwolone ;)

Sylwek 
Widać, że się stara
Sylwek

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 13:37   

Michał napisał/a:
Moim zdaniem więcej było cwaniactwa na torze a ni jeżeli samej jazdy, jedyny Wyrzyk jeździł po torze, a nie po trawie...

Jeżeli uważasz za cwaniactwo jak ktoś jedzie po wynik to sie lepiej nie wypowiadaj.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH STARTUJĄCYCH CWANIAKóW :)

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 15:18   

mi to się podobała tylko sytuacja z beczkami, a mianowicie kiedy to Pan Maciejewski wjechał w wyżej wymienione , każdy inny (no może po za jeszcze innym panem w samochodzie marki mitasubiczi) dostał by za to 10 sek. kary ale nie Pan Piotr który został w sposób mało dyskretny poproszony przez kolegów z teamu do organizatora i w ten magiczny sposób potrącenie beczek nie było liczone . Czekałem tylko na to kiedy to Pan Piotr zacznie przestawiać opony , a wtedy to i one przestały by się liczyć w karach . Wspomnieć by należało też o magicznym awansie Pana Z.Steca do kryterium oraz o zniknięciu jednej z planowanych prób ale to już zostawię bez komentarza bo szkoda mi literek na klawiaturze.

Morał z tego taki że przyszłoroczne Kryterium należało by zmienić z Kryterum Asów na Kryterium Pana Maciejewskiego i Steca.

the end

HaGie6 
prawdziwy tuner
Pomylone Gary

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 15:22   

a gdzie sa jakies wyniki ?

Drift_King6 
Specjalista

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 16:01   

KLOCEK napisał/a:
mi to się podobała tylko sytuacja z beczkami, a mianowicie kiedy to Pan Maciejewski wjechał w wyżej wymienione , każdy inny (no może po za jeszcze innym panem w samochodzie marki mitasubiczi) dostał by za to 10 sek. kary ale nie Pan Piotr który został w sposób mało dyskretny poproszony przez kolegów z teamu do organizatora i w ten magiczny sposób potrącenie beczek nie było liczone . Czekałem tylko na to kiedy to Pan Piotr zacznie przestawiać opony , a wtedy to i one przestały by się liczyć w karach . Wspomnieć by należało też o magicznym awansie Pana Z.Steca do kryterium oraz o zniknięciu jednej z planowanych prób ale to już zostawię bez komentarza bo szkoda mi literek na klawiaturze.

Morał z tego taki że przyszłoroczne Kryterium należało by zmienić z Kryterum Asów na Kryterium Pana Maciejewskiego i Steca.

the end

Święte słowa Klocek!

to KA to jakaś lipa,pokazówka "mocy" Steców i ww Pana Maciejewskiego.
a Zbych to się jawnie "męczy" w tym lanserze :] a jak sie okazuje siano i wypasiona fura nie robi roboty heheh

Żenada i tyle.

a z jazda po trawie to błąd tylko i wyłącznie organizatorów,ze nie obstawili oponami zakrętów tak,aby jazdę poza torem(lodowiskiem) uniemożliwić i nie można miec do nikogo pretensji,ze jechał po trawie,bo co nie zabronione to dozwolone.

Tak czy siak Wyżyk starał się jechać po torze i zajebiście mu wychodziło,a kierownikom lancerów wcale nie koniecznie <mrgreen>

abarthi 
drifter

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 18:23   

Kryterium Steców - może tak? Gdyby przytargali jeszcze z 2 auta to obstawiliby pewnie całą wjazdową 7-kę, i jakiś jeden walczący kolega nie wkrecął by sie im w paradę. Zreszta, tak na marginesie, jak posłuchałem na jakim poziomie odbywa się wymiana zdań pomiedzy członkami tego "zespołu", to nie wiem, czy ja chce w czymś takim uczestniczyć. A jeśli to profesjonalizm, to ja chce do końca życia zostać Amatorem.

KLOCEK napisał/a:
ten magiczny sposób

Klocek, nic nie rozumiesz: to się nazywa właśnie "Magia Karowej" ;) , do odtworzenia w kazdych warunkach

Martini6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:07   

Panowie Pan Maciejewski do nas przyjeżdza bo wygrywa jak przestanie wygrywac to przestanie przyjeżdzac. Co do atmosfery to widze ze od zawsze na KA jest ona gesta w takim razie istnieje pytanie czy jest sens organizacji imprezy po której wiecej jest osób zniesmaczonych niz zadowolonych ????

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:20   

Martini napisał/a:
Panowie Pan Maciejewski do nas przyjeżdza bo wygrywa jak przestanie wygrywac to przestanie przyjeżdzac

i ktoś będzie z tego powodu płakał ?? (chyba tylko Z.Stec bo nie zarobi paru tyś)

Cytat:
pytanie czy jest sens organizacji imprezy po której wiecej jest osób zniesmaczonych niz zadowolonych ??

dla jednych jest dla innych jest to obojętne :]

HaGie6 
prawdziwy tuner
Pomylone Gary

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:33   

widze ze niektorym zal pupe sciska <lol>

to sa zawody i kazdy moze wziac udzial :]

fajnie ze wystartowaly lancery, niektorzy nie moga pojechac na jakies tam rajdy by zobaczyc na zywo takie auta, a tu maja mozliwosc

KLOCEK6 
drifter
KlocekMonsterGaraż

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:43   

HaGie napisał/a:
widze ze niektorym zal pupe sciska

nie żartuj nawet <lol>

Jankes6 
znawca
foto

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 21:51   

HaGie napisał/a:
widze ze niektorym zal pupe sciska <lol>

to sa zawody i kazdy moze wziac udzial :]

o ja pier***

wlasnie, to powinny byc zawody, a nie kacik wzajemnej adoracji

HaGie6 
prawdziwy tuner
Pomylone Gary

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 23:48   

heh <mrgreen>

zmienmy temat troche <mrgreen>

chyba wyrzykowi tez sie nie podobalo ze inni oraja trawe...

bo widzialem ze na jednym przejezdzie (chyba na jakims wolnym) najechal na opone i zostala na torze, na nastepnym okrazeniu "zgarna" ja audica i pozostawil na poczatku orania przez innych <mrgreen>

albo przypadkiem mu sie tak udalo ;)

Schumi036 
znawca
rajdowiec-radiowiec

Auto: Mazda 3
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 23:58   

Dla mnie najpiękniejszą jazdę pokazał właśnie Wyrzyk! Naprawdę wielki szacunek za opanowanie samochodu... :o

Odpowiedz do tematu