mini sprint bardzo fajny udalo sie zgromadzic spora liczbe zalog i oby zawsze tyle bylo
106 jechal moj brejdak ktory dopiero uczy sie jezdzic wiec moze kiedys ogarnie i polata troche szkoda ze pojechalem tylko 2 proby ale coz bywa i tak francuskie okur..... znowu dalo o sobie znac hehehe
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Następnym razem proponuje sie szarżować tak tymi Lancerami i Imprezami ( choć nie tylko ) po asfalcie przy którym stoją samochody i kibice bo to z lekka niebezpieczne.. rozumiem chęć pokazania jakie to ma sie szybkie auto ale uważajcie next time.
Impreza super, dużo załóg, fajna rywalizacja no i extra było popatrzeć jak latają rajdowe autka. Fajnie, że przyjechał Tomek Kuchar, można było pogadać, pożartować, zobaczyć jak jeździ nasz mistrzunio Wielkie gratki dla organizatorów, zwycięzców oraz wszystkich startujących, fajnie było tak pojeździć na dni przed świętami. Super impreza, oby więcej takich.
Następnym razem proponuje sie szarżować tak tymi Lancerami i Imprezami ( choć nie tylko ) po asfalcie przy którym stoją samochody i kibice bo to z lekka niebezpieczne.. rozumiem chęć pokazania jakie to ma sie szybkie auto ale uważajcie next time.
ja tam nie widzialem by ktos szalal gdzies poza miejscem do tego przeznaczonym. jedynie stec sobie nawrotke zrobil miedzy samochodami.
co do żaby to jest przez odjazdem sobie leżała w rowie koło opon startowych
chodziłem pytałem sie czyja ale każdy mówił że nie jego robiło sie ciemno co raz mnie osób było prezes krzykną ze zamyka to zabrałem do samochodu żaba jest u Dedry w domu a pisze dopiero teraz bo zapiłem wczoraj sie nieźle wybaczcie
A co do imprezy była git naprawdę w pytę fajna była atmosfera i fajni ludzie i w ogóle
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...
Ostatnio zmieniony przez JOZEF_STALIN6 Nie Gru 23, 2007 14:44, w całości zmieniany 1 raz
ale ja nie wiedziałem że to Ty kolo <wow>
myslałem że jakieś stare z kiedy indziej, a Twojej akcji nie widziałem bo nie było mnie na torze wtedy
Niestety nie
Te ślady to moje i się przyznaje bez bicia..
Starałem się wychamować jakoś żeby nie uderzyć z większą prędkością w te opony po częsci się udało..
Starałem się poll'u tak zrobić ale moje super opony mówiły nie i wyprostowałem koła i zacząłem dohamowywać
Człowiek uczy się na błędach wiec wole sie uczyc na torze niz na ulicy
Siemka. Impreza super <spoko> to mój pierwszy start ale za każdym przejazdem się coraz bardziej wciągałem. Mimo że jak słyszałem od kumpli to anemicznie trochę wyglądało <rotfl> Ale następnym razem na pewno startuję.
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Nie Gru 23, 2007 21:45
polll napisał/a:
106 jechal moj brejdak ktory dopiero uczy sie jezdzic wiec moze kiedys ogarnie i polata troche szkoda ze pojechalem tylko 2 proby ale coz bywa i tak francuskie okur..... znowu dalo o sobie znac hehehe
Polu widze ze i Ty jechales z mlodszym rodzenstwem, ja za to wystartowalem tylko do ostatniej próby z siorka która odebrala 2 tygodnie temu prawko. Mam nadzieje ze sie jeszcze wykaze.
Gratulacje dla wszystkich debiutantów.
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.