witam wszystkich
moja ksywka to Kris, jeżdze wszystkim co ma 4 kólka, kierownice i silnik, aktualnie Posiadam Nkowego seja i Skode Favorit zapraaszam do obejrzenia filmiku na którym sa moje poprzednie pojazdy http://www.youtube.com/watch?v=WIM5GvO5yrU
zapraszam rownież na strone trteam.prv.pl można tam znaleźć informacje o KJS na Podkarpaciu
Witam
Ja także chciałem sie przywitać. Niestety lata nie pozwalają mi jeszcze na jazdę samochodem, więc jak narazie muszę zadowalać się miejscem pasażera
Auto: Audi A6 2.5 TDI V6 180km
Wysłany: Sro Mar 12, 2008 15:57
Witam wszystkich
Mam na imie Paweł, mam 20 lat i jednym z samochodów którymi się poruszam jest właśnie Audi. Srebrne A6 kombi ze 180cio konnym silnikiem 2.5 tdi, oczywiście v6 Miał być ekonomiczne, ale nie jest:P Dozobaczenia gdzieś na ulicy:
witam, mnie czesc osob pewnie zna osobiscie czesc z lkt a czesc z vwgolfa (za swietnosci tej marki <mrgreen> ) widze ze to forum zyje, jest nanim kupe ludkow, i sporo wiadomosci o inprezach dlatego tu jestem, pozdrawiam wszystkich tak wogole