maklakusowi to się opierdziel należy a nie pochwała!
bo według mnie te moje wypociny są kiepskie dlatego ich nie pokazywałem ,
ale kolega "Michał" powiedział że mam umieścić foty to się posłuchałem - bo się zna na fotkach )) troszke
no naprawde, jestem pod wrażeniem poziomu fotek, nie jestem znawcą w tym temacie, ale jak tak patrze to widać, ze nie robili ich laicy wielkie dzieki ze fotki mojej Rollki
ja kamerowałem przejazdy 7 pierwszych samochodów próby 3 (2 na parkingu...) ale Góral ma moją kamerę jak będzie w Chełmie to mi ją jakoś odda to postaram się coś z tego skręcić
Zdjecia poprostu genialne, masz dobre kadry i widac ze troche nad nimi myslales a nie tylko klepałes bez zastanowienia. Ta fotka z m5 imho mistrzostwo swiata, fajnie zmroziles to bloto w powietrzu. Ogolnie rispekt <spoko>
Zdjecia poprostu genialne, masz dobre kadry i widac ze troche nad nimi myslales a nie tylko klepałes bez zastanowienia. Ta fotka z m5 imho mistrzostwo swiata, fajnie zmroziles to bloto w powietrzu. Ogolnie rispekt <spoko>