FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:50
I Lubelski Rajd WOŚP
Autor Wiadomość
Mati 
prawdziwy tuner
LKR...

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 16:30   

fredro napisał/a:
Robiliśmy dużo imprez, bo było dla kogo.

cóz wydaje mi sie ze i teraz jest!! a wrecz nawet zauważyłem że coraz głośniej robi sie wokół Rajdów,MM,Kjs-ów..
Ja tez pamietam kilku dobrych chłopaków co jezdzili z dobrymi wynikami a teraz nigdzie niema o nich słychu,widu.. ale za to są nowi i bardzo dobrze !! zawsze jest sens organizowac tego typu imprezy !!! Nikt nie mówi by Ak Lubelski nie robił żadnych imprez <klotnia> a wrecz przeciwnie było by jeszcze lepiej.. ale trzeba tez zrozumiec przecietnego 'amatora' ze jesli mam mozliwosc wystartowania tańszym kosztem w podobnej (zdaniem Amatora)imprezie to pojedzie MM. wiadomo kjs-jest juz sporo droższy i bardziej wymagający.. i dobrze ..
niema sensu klucic sie tylko Zbierac sie i Pokazac ze można zrobić cos na takim poziomie jak dawniej!!!! ;)
Ostatnio zmieniony przez Mati Sro Sty 16, 2008 16:31, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 17:52   

nie bede czepial sie kazdego zdania tak jak arsen :D napisze ogolnie :D odkad pamietam z imprezami ak lubelskiego byl problem... mnie zawsze zniechecala trasa po jakiej ma isc ... odkad pamietam pacholkolandia ( raz w ulezu i raz odlewnia ursusu itd wtedy bylo mniej pacholkow :D ) frekwencja tez byla zawsze mala ludzie poprostu sa zniecheceni do tego klubu , jesli teraz mialbym startowac to niechcialbym jechac pacholków na placu miedzy ktorymi mozna sie pogubic ( kjs do pzo w 2007 roku) i wole pojechac na tor dla samej frajdy. stare kjsy umarły... a szkoda bo nowi ktorzy startuja chetnie by polatali pociekawych trasach ( za starych czasow metalowa w chelmie :D ? zus itd ) w zyciu nie pamietam aby tak fajne proby byly kiedykolwiek w lbn :D no ale na prowincji fajnie jest :D
a czy nie ma dla kogo teraz robic imprez ? hehe.... wystarczy popatrzec ile ludzi startiuje w mini maxach... imprezy sa robionie dla nich :) co do niedzieli to wiadomo WOSP i bardziej sie w ten temat nie zaglebiam... aaa co do
fredro napisał/a:
Poziom forum bardzo systematycznie spada, zatem definitywnie przestanę tu chyba nawet zaglądać, po co mi te nerwy?

wywiazala sie dyskusja nic nie jest moderowane i usuwane kazdy pisze co mysli bo po to jest forum a jesli ktos uwaza ze poziom spada to nie ma sensu czytac tym bardziej odpowiadac i denerwowac sie ...

jesli kogos urazilem sorry :D jak bede mial czas i dyskusja bedzie dalej sie toczyc dopisze pewnie jeszcze cos :D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "
Ostatnio zmieniony przez polll6 Sro Sty 16, 2008 17:54, w całości zmieniany 1 raz  

CEZAR6 
Specjalista

Wysłany: Sro Sty 16, 2008 18:26   

Polllllllllu ZUS nigdy nie byl fajny... ;) :/

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Czw Sty 17, 2008 00:25   

CEZAR napisał/a:
Polllllllllu ZUS nigdy nie byl fajny... ;) :/

O własnie nie lbimy ZUS'u - skrzynia do GTRki to 3 tys zł!!!

To tak aopropo wcześniejszych dygresji.

Jeśli chodzi o działalność AL to OK róbcie jak najwięcej imprez, jak najwięcej KJSów i zachęcajcie jak najwięcej ludz, ale dobierajcie terminy kierując się rozumem!! nie instynktemi!!

My też (jako AK Chełmski) mimo iż jestem z Lublina to jednak wybrałem ten Klub choć szczegóły są dość zawiłe to wolę współdziałać z AK Chełmskim, chcemy robić dobre imprezy, które przede wszystkim dają frajdę startującym a przy okazji zrzeszą sponsorów, żeby nikt nie musiał oglądać pucharu z ubuegłych lat z oderwaną naklejką - i to tylko kierowca za 1 miejsce w generalce!

Więc jeśli chcemy zjednoczyć siły w Lublinie i zorbić wspólną DOBRA imprezę to nie mówcie, Że to Wy ( apropo wypowiedzi Fredro) zwracacie się do nas ( AKCh) o współ udział.

PO raz 3 AKWL bez problemów podchodzi do współpracy odnośnie MIni Maxa dla WOŚp bo - chcą coś zrobić dla WOŚP ( tym razem dla dzieciaków) i mają to gdzieś czyj szyld będzie wisiał nad daną akacją. Chociaż ani razu nie pominęliśmy kolegów z innych Klubów, a zwłaszcza z AK Wschodniego przy ogłaszaniu wyników zbiórki WOŚP. NIe dzieliliśmy kto włożył większy wkład, kto więcej zrobił dla organizacji - zrobiliśmy to WSPÓLNIE!

Fundusz zebrbrany podczas KJS, zorganizowany przez AL trafił do puszki WOŚP - mam nadzieję, że w całości - mimo , że oddzielnie trudno, może w przyszłym roku uda się zrobić wspólnie mega dużą auckję, która przyniesie wspólnie dużo większe zyski niż obecna.

To nie dla nas w tym dniu jedziecie ale dla DZIECIAKÓW -

Jeździjcie z głową nie tylko dziś! Nie tylko podczas KJS czy Mini-Max!

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.
Ostatnio zmieniony przez mikae Czw Sty 17, 2008 00:28, w całości zmieniany 1 raz  

abarthi 
drifter

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 17:37   

Jak cię lubię arsen, to nie mogę przejść obojętnie obok Twojej wypowiedzi. Otóż:
arsen napisał/a:
"lepiej sie przygotowac" to wymienic połowe zawieszenie w samochodzie zmienic hamulce i najlepiej obspawać bude, jesli nie chce sie zajechac silnika na 1 kjs to i mozna zrobic chłodzenie, tyle ze to w szystko i tak w PiSdu bo na 1 lub 2 kjs-ie lecimy w kraweznik dziure itd i nie mamy koła miski oleju (nie spawosik?? :P ) itd i znowu wydatki...

Pozwolę sobie mieć inne zdanie: 2 late temu wystartowałem w pierwszym lubelskim KJS (KJS Kuliga) autem, które było przygotowane nie do wyjazdu na rajd, ale na zakupy do Tesco. Nic nie urwałem przez 2 lata startów, miałem w sumie 2 usterki (nie wypadki!). Dodam, ze zasadniczo nie jeżdzę minisprintów, zaliczałem KJS`y.

No i druga rzecz:
arsen napisał/a:
bo teraz nie pojedziesz juz fiatem raz dwa pięć i nie zajmiesz 1-2-3 lokaty bo zawsze znajdzie sie ktoś kogo rodzice zasponsoruja itd co ma mocniejsza bryke i cie puknie...

Tutaj to już chyba chciałeś mnie obrazić. Mnie i mojego FIATA, który to zdobył tytuł mistrza okregu 2007, a tylko moze 3/4 ostatnie rajdy jechałem już z przeróbką motoru. Czyli seria, wybacz, daję radę. Trzeba chcieć.

Natomiast co do sponsorów i pieniedzy: pisałem już kiedyś tutaj temat, cobyśmy sobie wzajemnie pomogli, jak szukac sponsorów itd itp. Zainteresowanie takie sobie (chyba jeden Góral wzial sie za to na poważnie), wszyscy marudzą, a ja twierdze, że znaleźc sponsora na 200 zł w Lublinie to nie jest duży problem. Tylko znów trzeba chcieć - samo się nie zrobi. Ja za swoje starty od długiego czasu nie płaciłem i wdzięczny za to jestem firmom: Salon Opon "Orzeł" [www.salon-opon.com] z Ćmiłowa oraz Ośrodkowi Szkolenia Kierowców DALKO [www.dalko.pl] z ul. Nadbystrzyckiej.

To tyle. pozdrawiam

abarthi 
drifter

Wysłany: Sob Sty 19, 2008 17:49   

arsen napisał/a:
zobacz jakie chłopaki z fiatów lokaty zajmója i bynajmniej nie jest to spowodowane brakiem ich umiejętności

A co powiesz na wyniki Sylwka Mazurka i Radka Palucha na Kryterium Asów? :>

Odpowiedz do tematu