wpadłem na taki pomysł aby zorganizować cały Puchar Mini Maxów. miedzy innymi np w lublinie-chełmie- kraśniku-albo jeszcze jakieś większe miasto w którym jest dużo zapaleńców do jazdy,lublin asfalt na torze,chełm nigdy nie byłem ale chyba też tam asfalt,a kraśnik może jakaś odmiana szuter??? (mam na myśli odcinek z KJS kraśnik przy ul kolejowej,jak ktoś był to powinien się orientować)co wy na to???? czy było by to możliwe do zorganizowania????
Możliwe pewnie by bylo... Pod warunkiem, ze znalazl by sie ktos komu chcialo by sie to wszystko przemyslec, zaczac, zorganizowac i skonczyc. Mogla by sie udac calkiem fajna impreza, ale z podejsciem "Lublin to zadupie, nic tu sie nie dzieje i dziac nie bedzie" to raczej marne szanse
puchar Juniora to odmienna impreza ale może kiedyś zaprosimy kolegów rajdowców do nas,trochę mało miejsca mamy na tym placu ale damy rade , Ps .Polll a kiedy i co było podobne organizowane,od niedawna jestem na forum i wszystkiego nie wiem....
Ostatnio zmieniony przez junior001 Sro Sty 23, 2008 21:29, w całości zmieniany 2 razy
junior001, mało miejsca to cos sie wymyśli <tak> ja już mam wojne mrówek w głowie.. <lol> (trzeba pojezdzic po tych terenach co rozmawialismy kiedys) sie sleji impreze lepsza niz kjs steca <lol> <mrgreen>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Pomysł dobry!! Uważam mini sprint w Kraśniku za korzystne przedsięwzięcie!! Są tam chętni i była dobra atmosfera podczas wcześniejych imprez - jesteśmy do dyspozycji!!
bardzo mi miło iż mam takie poparcie ,przy pierwszej wolnej chwili postaram sie tym zająć,może by sie udało chociaż kilka w tym roku zorganizować,ciekawe jak na tą propozycje spojrzą władze miasta.....