Wysłany: Pon Lut 11, 2008 13:44 Gala boksu w Lublinie
Jak większość pewnie wie w sobotę 9 lutego w Lublinie odbyła się gala boksu zawodowego.
Zaczynała się o 19:30 - o 19 w ogóle jeszcze nie wiedziałem że tam będę
Ale jak to mówią nie planowane akcje sa najlepsze - ogólnie bardzo mi się imprezka podobała. Cieszy, ze w naszym mieście coś w końcu się wydarzyło na dużą skalę.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Walki były dobre w miare , no może oprócz Włodarczyka bo ta średnio mi sie podobała... Kilka KO mozna było obejrzeć.. Kozacko, że w Lbn zaczynają organizować akcje na taką skale
Może by takie panie na tor wpuścić. Zainteresowanie motosportem w mieście na pawno było by większe. A co do samej imprezy to wygląda, że było interesująco.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
Może by takie panie na tor wpuścić. Zainteresowanie motosportem w mieście na pawno było by większe. A co do samej imprezy to wygląda, że było interesująco.
Ciekawe w jakim charakterze miałyby sie te panie odnależć na torze ?? i ciekawe czy byłoby z czego im zapłacić bo one tam tego nie robiły za darmoche