no nie bylo latwo slupek i meta ale i tak jestem zadowolony podziekowania pilotowi za dobre pilotowanie hehe
no na odlewni jaks baran na srodku tego spadania buta wiazal sobie ! <wow> klakson obok facet z dzieckiem efekt uciakania i zamieszania pogieta felga... ale dalismy rade jakos
no nie powiem ciezko bylo z 4x4 smigac dzisiaj w taka pogode MTL (lodowisko na koniec)czy nawet plac buraczany albo tor gdzie lodowisko potem bylo ale staralem sie jakos hehe jak by nie slupek i meta to i tak 3s by zabraklo Do Masicza a dawalem z siebie prawie wsztyko a z lanosa 150% normy co chyba bylo widac
Gratulacje pany!!! <spoko> <spoko>
weźcie temu spawosowi zabierzcie samochód czy co bo on podwaz wszystkie teorie o lanosach <lol> <lol> zart gratulacje Paweł <spoko>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez garul Pon Lut 18, 2008 10:45, w całości zmieniany 1 raz
Pierwszy raz mierzyłem się z takimi warunkami. Było ciężko, może nie poszło zbyt dobrze ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony .
Co do organizacji: SUPER :)ale niestety jest trochę ale...
- ktoś nie pomyślał z układaniem próby na torze przez co na Sz2 oczekiwaliśmy ok. godzinki, a wystarczyło nieznacznie zmodyfikować trasę i na torze mogły śmigać 2 autka na raz.
- ehh ta MEŁGIEW – ponad 11km drogi (licząc od odlewni) po to aby przejechać się po... placu buraczanym . Próbę tą mogę tłumaczyć tylko chęcią „rozładowania ruchu”...
- no i sprawa publikacji miejsc rywalizacji: Dedra mimo wszystko ma sporo racji. Rozumiem że chodziło o powstrzymanie upalania, itd., ale ehh... nikt tutaj nie mówił o udostępnianiu całej trasy przejazdu – chodziło tylko o miejsca, a kto miał upalać i tak upalał. Tyle mówi się o popularyzacji tej dyscypliny, trudnościach w poszukiwaniu sponsorów, itp. A w tym konkretnym przypadku organizator niejako trochę zaprzeczył tym „ideom”.
Gratulacje dla wszystkich uczestników i wielki (ale to wielki) szacunek dla sędziów (zwłaszcza dla Pań ) za to że stali cały dzień na tym cholernym mrozie.
Dla mnie impreza super, do organizacji niemam zastrzeżeń było ok, próby fajne, no i miejsce dobre 6 w generalce, było by 5,ale meta na ostatanim otcinku przejechana, niema co narzekac z (prawie) fiata 126p to i tak wynik super.
JEDNO MI NIE PASUJE TROSZKE. KRAKOWIAK (STI) MA IDENTYCZNY CZAS NA TORZE JAK JA(SZ2). MALO TO PRAWDOPODOBNE. ON SZYBCIEJ JECHAL. MYSLE ZE TU JEST POMYLKA PRZY WPISYWANIU. JEZELI JEST JAK MYSLE MOZE BYC NAWET 2 MIEJSCA WYZEJ W GENERALCE!!!
SPRAWDZCIE TO
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Nie Lut 17, 2008 21:45, w całości zmieniany 2 razy
<spoko> swietna impreza nam sie podobalo czekamy na nastepne..
jakby co sie dzialo na torze czy w okolicach dajcie znac...
gratulacje dla wszystkich :]
gdyby wszystko poszlo dobrze i nie mialbym taryf itd to moze i tak ale to takie gdybanie :]
pierwszy KJS , kara za opoznieniy start , taryfy za bledna trase + inne bledy dalo nam taki wynik
teraz juz wiemy jak trzeba sie przygotowac na KJS i mysle, ze nie bedzie takich bledow <spoko>