Zabraknie nowych odcinków na TVN Turbo - chyba BBC miało dość wpadek "naszych znafuf" i tekstów w stylu "dwunastocylindrowy silnki V8" więc tworzy nowy kanał tematyczny, który będzie dostępny narazie na platformie Polsatu.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Wysłany: Pią Lut 08, 2008 20:50 Re: Walentynki - taki prezent mi się podoba :)
mikae napisał/a:
Zabraknie nowych odcinków na TVN Turbo - chyba BBC miało dość wpadek "naszych znafuf" i tekstów w stylu "dwunastocylindrowy silnki V8" więc tworzy nowy kanał tematyczny, który będzie dostępny narazie na platformie Polsatu.
A kto by czekał na TVN, ja zasysałem odcinki następnego dnia po premierze. Zaj.. seria była <spoko> Clarkson i reszta to dla mnie Bogowie!
Magazyn jesli bedzie trzymał poziom może byc ciekawy, ale pewnie cena....
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
to chyba nawet nie przeglądałeś tej gazety , bo większość samochodów testował i opisywał Frankowski (Maybach, SLR czy RX-8) i inni polscy dziennikarze , fakt jest pare przedruków (Lamborghini, Ferrari i inne egzotyczne samochody) ale to chyba nie ma tak wielkiego znaczenia biorąc pod uwagę to że samochody te testowano na torze i bez sensu było by je testować w polskich realiach
polll napisał/a:
wg mnie nie warto....
a wg mnie warto
Ostatnio zmieniony przez KLOCEK6 Sob Lut 23, 2008 13:09, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2008-03-12, 21:03 ]
Kupilem dzisiaj kwietniowy numer i muszę przyznać, że sie nie rozczarowałem. Za marne 3.90 na prawdę jest co poczytać- testy Gt-R, F 430 Scuderia, Alfa 8C, felietony Clarksona i May'a. Miodzio.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******