Forum jest do wyrazania swoich opini, do dyskujsji jesli jest to zabronione a jest cos takiego jak wolnossc slowa to lamiecie zasady.. Normalnie jak z kaczkami..!
Jest tez regulamin ktorego trzeba sie trzymac.
Jak cos wal na pw.
Forum jest do wyrazania swoich opini, do dyskujsji jesli jest to zabronione a jest cos takiego jak wolnossc slowa to lamiecie zasady.. Normalnie jak z kaczkami..!
Jak cos wal na pw.
DeeS napisał/a:
Dedra napisał/a:
Jak cos wal na pw.
Dedra, po prostu się przyznaj, że jeździć RWD jest trudno i nie umiesz jeszcze tak jeździć by coś wygrać
Wyniki pokazują, że jak ktoś umie jeździć RWD to wyklepie podium (BMW o którym wspominałem, Pacek w Nissanie), a że większość z Was przyjeżdża bokiem polatać, a prawie wszyscy pozostali z nastawieniem, że bez klasy nie ma szans na zwycięstwo to jak możecie coś wygrać ? Żeby wygrać trzeba chcieć, a Wam się nie chce. Nie ma skrótów do własnych celów. Jeśli chcecie osiągnać tylko zwycięstwo w klasie RWD to na tym się skończy !
Mnie mobilizuje każde miejsce zajęte wyżej od poprzedniego, mam co prawda parę medali za klasę, ale chcę miejsce w 1 dziesiątce, a jeszcze bardziej chcę miejsca na pudle w generalce, a przy tym puchar/medal w klasie jest tylko ozdobą. Każdy się z czasem uczy swojego auta. Powiedz mi Dedra ile razy byłeś nowym wozem na torze. Dwa, trzy ? Czy to wystarczy aby opanować jazdę tym autem, z tym napędem (bo chyba doświaczenia w RWD nie masz...) ? Przepraszam, że wyraże się dosadnie ale dla mnie to po prostu skrót, z którego chce skorzystać parę osób by się dowartościować. Nie tędy droga.
Szczerze mówiąc to mi już leży to czy będzie ta klasa RWD czy nie, to decyzja Automobilklubu, a ja mam FWD więc wg niektórych nie mam zdania bo się nie znam, nie odczuwam ich problemu itp. itd. Przykro mi również, że swoim postem pewnie naraże się paru osobom, które lubie bo się fajnie z nimi gada na różne tematy i ogólnie są spoko. Ale jakoś nie cholery nie potrafię zrozumieć Waszego myślenia, pewnie dlatego, że moje Isuzu bokiem nie lata bez śniegu, pewnie dlatego, że tylko kilku kierowców potrafi jeździć RWD w tym mieście oraz pewnie dlatego, że auta RWD nie prowadzą się jak FWD.
Ok. Sorki za zamieszanie, ja już kończę, takie moje zdanie, krzykacz jestem i nikt mnie nie lubi, nie musicie się ze mną zgadzać, więcej w tym temacie nie napiszę bo po co. Jeśli kiedyś byłoby mi dane posiadać RWD i wygrać medal/puchar za RWD na torze to go oddam.
No i powodzenia w zdobyciu tej Waszej klasy.
CYA na torze i mam nadzieję, że zaczniecie walczyć o duże pudło i oczywiście, że będziemy się wszyscy dobrze bawić bo chyba to jest najważniejsze.
Ostatnio zmieniony przez Zell6 Pon Lut 18, 2008 01:46, w całości zmieniany 1 raz
nie pojmuje o co tutaj?
wypowiedzi ludzi którzy NIE startują pojazdami napędzanymi na tylną oś są nie na miejscu po kiego piszecie że klasa RWD jest nie potrzebna skoro nawet nie startujecie takimi pojazdami ?? no chyba że czegoś nie wiem i macie zmiany konstrukcyjne
W czym wam przeszkadza ta klasa ?? jakoś inne automobil kluby mają takie klasy.
Z tego co wiem nie musimy zbierać podpisów, Ponoć wystarczy zebrać 5 samochodów danej klasy by ona powstała.
gadanie że teraz rwd zacznie jeździć na czas a nie driftem jest logiczne bo bedą mieli szansę na dzbanek w swojej lasie.
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...
nie chodzi o to ze my nie chcemy ale , wczesniej pisali ze nie moge rownej walki nawiazac... bo to na tyl i bokiem stawia itp kazdy m samochodem da sie walczyc
ostatni KJS (maluszek 126p 900cm) wystarczy popatrzec i zaczynac od siebie ,wiadomo jakies przygotowanie musi byc ale nie tkie kolosalne wystarczy dobre opony kupic a nie na jakis 6-7 letnich struclach bo maja bieznik ... hehe , nawt na KJS stec chyba to byl pare lat temu gdzie corsa a 1,2 tam chyba bylo lal wszytich jak chcial a t oseria byla a czasy kosmiczne robil, wiec 90% to umiejetnosci z checia przejchal bym sie takim na tyl (nie mialem jeszce nigdy przyjemnosci) ja kto sie jezdzi , a co do klas to nie ma co na form rozpisywac boto nie MY decydujemy tylko prezes / pzm itp my tylko wyrazamy nasze zdanie