Wysłany: Nie Lut 24, 2008 18:04 gdzie w chełmie lub lublinie zreanimować felgi alu???
siemanko zostały mi piękne felgi po seju (tym żółtym) ci co mnie znają to wiedzą jakie chce je sprzedać ale muszę je pierw troszkę poprostować i naprawić poobijane ranty (troszkę) ale chce to zrobić troszkę taniej wiec proszę może znacie jakieś firmy które mi to zrobią za rozsądną cenę <hejka>
michał a to jakas spora firma bo jak tak to znajdę ?
jeżeli to to co myślę to facet nazywa się Borzęcki i zakład jest w tej uliczce co jak byś jechał z zemborzyckiej (od toru) to przejezdzasz przez kunickiego prosto i jesteś
Borzęcki Zbigniew. Zakład ślusarsko - mechaniczny
tel. 0 81 744 57 36
adres
20-423, Lublin, Piękna 1
woj. lubelskie
godziny otwarcia:
poniedziałek - piątek: 9-15
Klocu coś pomieszałeś - Piękna jest to uliczka łącząca Wojenną z Kunickiego (na przeciwko Auto-Lakierów Madei - ale fakt, że jest tam gościu co zwie się Borzęcki i prostuje, naprawia felgi.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
W Krupem dobrze robia. Sam robilem tam 1 komplet, kolega drugi i nie mamy zastrzezen! Do tego tanio.
Za to kolesia w okszowie nie polecam, a wrecz zdecydowanie odradzam. Rowniez korzystalem z jego uslug ... az do czasu!
raby123 mysle, ze zrobienie tego w okszowie zwyczajnie nie bedzie Ci sie oplacalo. Rownie dobrze mozesz felgi sprzedac w obecnym stanie - taniej.
PS. gosc w okszowie potrafi niezle spieprzyc sprawe, wezmie duzo kasy a potem sie tylko wypiera. Z nikim sie nie liczy, bo jak powiedzial "na brak klientow nie narzeka"
PS. gosc w okszowie potrafi niezle spieprzyc sprawe, wezmie duzo kasy a potem sie tylko wypiera. Z nikim sie nie liczy, bo jak powiedzial "na brak klientow nie narzeka"