mysle tylko jescze jak tu naprawic wjazd na tor bo wstyd normalnie ah jakby mi dali ten tor pod opieke , nawet za free dla przyjemnosci i satysfakcji zorgniozwałbym leprszy wjazd , ławeczki , mam tych pomysłow ... moze nawet wystapie do pzmotu z taka prosba,a sponsorów na modernizacje szukałbym max trzy dni
Ostatnio zmieniony przez Kamikaze6 Wto Lut 26, 2008 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie jest to taka latwa sprawa ... Z tego co wiem to juz duzo osob sie tym interesuje z naprawde duzym budzetem.... oczywiscie nie mowie ze Ty go nie masz , wszystko jest to zrobienia
wiec tak , pzmot nikomu toru w dzierzawe nie odda (gdyby tak sie stało to szkoda gadac) , ja tez go nie chce , chodzi mi o to ze ja w ramach tak jakby pomocy dla pzmot zorganizował bym sponsorów i dopilnował prac .
wiec tak , pzmot nikomu toru w dzierzawe nie odda (gdyby tak sie stało to szkoda gadac) , ja tez go nie chce , chodzi mi o to ze ja w ramach tak jakby pomocy dla pzmot zorganizował bym sponsorów i dopilnował prac .
Fajnie by było gdyby ktoś ten syf ogarnął, bo poza nawierzchnią tor jest potwornie zaniedbany. A przecież nie kosztowałoby to fortunę, gdyby od czasu do czasu wyrównać wjazd i wykosić szuwary.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
Juz nie chodzi o te ławki ale Faktycznie dobry pomysl bo jeżeli sama trawa b wykoszona i pozbierane te śmietki to nawet usiąść na jakimś kocyku b wygodniej tak ze ławki nie pilą ale trzeba zacząć myślec bo widać zainteresowanie ze strony widzów tak ze <spoko> pomysł i ja bym był chętny pomoc w razie potrzeby.