FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Techmax dobry, techmax zły?
Autor Wiadomość
lexy6 
znawca

Wysłany: Czw Lut 07, 2008 17:58   

dlaczego piszesz o techmaxie shitmax?? :P ;)

noodl3s6 
znawca

Wysłany: Pią Lut 08, 2008 09:11   

lexy napisał/a:

Bo moje doswiadczenia z ta "firma" zmusily mnie do wyrobienia sobie takiego zdania. EOT.
Spawos, moze Ty chcesz w koncu c20xe zmierzyc.Jakby zebrac chocby 2-3 osoby, to mozna by ponegocjowac by spuscili z ceny przynajmniej wartosc flaszki <spoko> Ja chce sie tam wybrac do konca miesiaca- tylko wlasnie, czy slyszal ktos zeby jakies w miare mocne turbo sie tam hamowalo?

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Lut 08, 2008 09:45   

noodl3s zbieram kasiore terazna slicki (R888 :) )wiec nie che wydawac zbytnio kasy ;/

A co do tej firmy wiecej tam moja noga niepostanie

noodl3s6 
znawca

Wysłany: Sob Lut 09, 2008 13:30   

Pradiuch napisał/a:
a ile taki pomiar kosztuje ? gdzie i kiedy mozna sprawdzic takie cos ? bo ja bym chciał sobie w nexi sprawdzic

To Ty miales dzisiaj tam podjechac, tak? Bylem zapytac o cene, niestety bylo zamkniete, ale jakis pracownik powiedzial ze cena okolo 80-100 zl. Jak masz jechac to umowmy sie jakos... Ja moge nawet w poniedzialek/wtorek

DeeS6 
technical monster
VTS powaa forever !

Wysłany: Sob Lut 09, 2008 14:29   

noodl3s napisał/a:
Pradiuch napisał/a:
a ile taki pomiar kosztuje ? gdzie i kiedy mozna sprawdzic takie cos ? bo ja bym chciał sobie w nexi sprawdzic

To Ty miales dzisiaj tam podjechac, tak? Bylem zapytac o cene, niestety bylo zamkniete, ale jakis pracownik powiedzial ze cena okolo 80-100 zl. Jak masz jechac to umowmy sie jakos... Ja moge nawet w poniedzialek/wtorek

Moze sie wstrzymamy jeszcze z 2 tyg ?

Wracam 20 lutego , i 25 bede chcial jechac i ja na hamownie . Co Wy na to ?

stux 
znawca

Auto: 205mi16
Wysłany: Nie Lut 17, 2008 14:54   

Tez w sumie bylbym chetny - moze w jakas sobote?

Mozecie rozwinac mysl o Techmax'ie?

GALLERY
Ostatnio zmieniony przez stux Nie Lut 17, 2008 14:54, w całości zmieniany 1 raz  

TTomek6 
Nowiciusz ;>

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 21:30   

stux napisał/a:
Mozecie rozwinac mysl o Techmax'ie?

<cfaniak> no ja też chętnie posłucham :> :> :>

noodl3s napisał/a:
lexy napisał/a:

Bo moje doswiadczenia z ta "firma" zmusily mnie do wyrobienia sobie takiego zdania.

również i na ten temat posłucham Twojego zdania ... co na to wpłynęło???
może to , że nie chcieliśmy za prawie darmo montować Ci wskaźnika ciśnienia biorąc pod uwagę rozbieranie tego druta pod maską ??? :> :> :>

a może jak zwykle... za mało wyszło na hamownii ??? , choć podobno mamy tendencję do takiego manewrowania ustawieniami rolek aby klientom wychodziło jak najwięcej <rotfl> <rotfl> <rotfl> no i niestety w Twoim aucie sie pomyliłem w ustawieniach i wyszło mniej...ojoj...podobno rolki vtechu zaniżają... <rotfl> <rotfl> jakoś jeden i drugi argument jest wypisywany przez mniej lub bardziej zadowolonych i w zależności od wyniku albo te cholery zaniżają albo zawyżają <szok> <szok> <szok> <rotfl>

Michał napisał/a:
Techmax to może najlepiej niech zmieni zajęcie , może szydełkowanie? <lol>

zawsze uważałem , że w temacie motoryzacji Mass ma najwięcej konkretnych uwag do wypowiedzenia i to zawsze najbardziej podpartych mocnymi dowodami <cfaniak> <cfaniak> za co cenię cie gościu , gdyż uważam cię za guru w temacie mocnych , wszystkopiorących sejów

Spawos napisał/a:
A co do tej firmy wiecej tam moja noga niepostanie

zapewne dlatego , że śmieliśmy wziąć jakiekolwiek pieniążki od Ciebie za to , że pozwoliłeś nam się dotknąć do swojego bolidu po tym jak inne firmy nie dały sobie rady ze śmieszną w sumie usterką <rotfl> <rotfl> <rotfl> <pupcia> <pupcia> <pupcia>

jeżeli uda wam się zebrać 10 osób na to zbiorowe hamowanie w DT to biję pokłony , bo cały lubelski tuning , za wyjątkiem kilku osób, wygląda na jedno wielkie bicie piany i jeżdżenie po innych chyba , że ktoś będzie chciał się dotknąć waszych "fur" ZA DAAARMO... wtedy będzie git... a najlepiej jak Wam jeszcze zapłaci <idea> za to , że zdecydowaliście się za postawienie u niego auta <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>

Dziekuję Bogu , że dostałem olśnienia i rzuciłem to w cholerę i zajmuję sie elektroniką i diagnozowaniem usterek , czyli do tego co robiłem od początku, i mam w <pupcia> co mówią o mnie tjunerskie lubelskie fałszywce , bo to chyba wschodnia zawiść i mentalność
jest taka , żeby wyżywać na forum zamiast w oczy swoje żale wypowiedzieć ... bo wtedy strach , że się w pysk zarobi jeżeli nie ma się racji....

podsumowując...

również chętnie posłucham...

krecha
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 11:21, w całości zmieniany 1 raz  

Junior6 
Specjalista

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 23:04   

Qrrr to gdzie ja teraz porównam swoje wyniki :/ Mam nadzieje że mój Civ załapie sie jeszcze do techmaxu

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:26   

jak sie czepiamy szczegolow :)
chodzilo mi o wydech gdzie przyjechalem na poprawki bo spadal caly czas (nawet w codziennej jezdzie) , mial byc poluzowany troche , naciagniety byl na sile na wieszki troche.. to przyspawanie podkladek do wieszakow zeby niespadal to Profi robota <spoko> :) no teraz niespada ale wszystkie spawy juz musialy byc poprawianie bo urywal sie juz 3 razy............

A co to tej elektryki to zostaliscie mi poleceni....... niestety i pierwszy do was sie zglosielm sie z ta usterka ...
nie ukrywam zrobiliscie a czy to bylo cos malego czy nie, nie znam sie na tym a pisanie ze inne zaklady nieporadzily sobie z tym jak pierwszy do was przyjechalm ... ??

tyle z mojej strony :) pozdrawiam <spoko> i wiecej nie bede sie wypowiadal na ten temat :)
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Pon Mar 03, 2008 10:28, w całości zmieniany 1 raz  

Stacho6 
Specjalista
Silence!I Kill You!

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:39   

W tym temacie powiem tyle,
jak hamowałem Clio w techamxie
to wyszło mi 121km 131nm
Miśkowi w Clio wyszło 131km i ileś tam niutków,
i jak porównywaliśmy swoje Cliówki z kreski i z rolki to moje Clio objeŻdżało Clio Miśka.
I uważam że lepiej jest zrobić sobie dwa pomiary niż jeden, a tak poza tym to ja mam zakaz wstępu do techmaxu od Tomka bo ubliżyłem im mówiąc że ich hamownia do gówno.
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 11:15, w całości zmieniany 2 razy  

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:55   

Cytat:
to wyszło mi 121km 131nm
Miśkowi w Clio wyszło 131km i ileś tam niutków,
i jak porównywaliśmy swoje Cliówki z kreski i z rolki to moje Clio objerzdzało Clio Miśka.

a porównując dobrze oba te wykresy, wynik rzeczywisty był idealnie zgodny z wynikiem z hamowni, więc nie wiem co chcesz udowodnić :x

Konrad6 
drifter
:)

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 11:11   

Kolejne posty nie na temat i będzie nagroda <zly>

Stacho6 
Specjalista
Silence!I Kill You!

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 11:21   

Powiem tak, śmieszny jesteś Konrad :) i sam jesteś nie na temat :roll:
To że za mną nie przepadasz nie upoważnia Cię do dawania mi warna <rotfl>

Edit by Konrad
Jakie ma znaczenie to czy za tobą przepadam czy nie? Dla mnie żadnego... Dostałeś warna bo widocznie zasłużyłeś. EOT
Ostatnio zmieniony przez Kimbek Pon Mar 03, 2008 11:28, w całości zmieniany 2 razy  

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 11:26   

stachu, skończ debaty, mało Ci brakuje do bana, więc wyluzuj... <spoko>

Drift_King6 
Specjalista

Wysłany: Pon Mar 03, 2008 16:46   

nie wiem jak hamowanko ale diagnozowanie usterek chyba w techmaxie idzie chłopakom nie najgorzej.
Jakies dwa tygodnie temu wysłałem do tam kolegę z omegą A (z gigantycznym siedmiocyfrowym przebiegiem <wow> ) gdzie padła elektryka i kilku domorosłych heniów mechaników nie dało sobie rady,wymieniali kable,czujniki położenia a omega dalej jeździć nie chciała.Wtedy skierowałem go do techmaxu a TTomek to bez trudu ogarnął i omcię uruchomił.Z ciekawości spytałem właściciela o refleksje..."auto zrobione i dzięki że poleciłeś mi 'właściwe ręce' <spoko>

Tyle w temacie z mojej strony.

Odpowiedz do tematu