ja rozniez o Techmaxu nie mam zlego zdania wrecz przeciwnie chlopaki znaja sie na robocie ale i cenia sie( dobry fachowiec sie ceni) ale to chyba jasne ze kazdy woli wylozyc troszke wiecej $$ i miec zrobione niz jezdzic i klacic sare niby szpecom
ps. a co do mocy wychodzacych na hamowni to nie miejcie pretensji do TTomka:) jesli macie obawy ze jest zle mierzy wiec nie jezdzijcie i nie hamujcie a przedewszystkim nie gadajcie takie jest moje zdanie
Szkoda że nikt sie nie podjął sprawdzenia hamowni, tak jak TTomek mówił ( hamowanie auta w techmaxie i DTgas )... Jestem mega ciekawy czy by była jakaś wielka różnica... Moim zdaniem nie.
... cały lubelski tuning , za wyjątkiem kilku osób, wygląda na jedno wielkie bicie piany i jeżdżenie po innych chyba , że ktoś będzie chciał się dotknąć waszych "fur" ZA DAAARMO... wtedy będzie git... a najlepiej jak Wam jeszcze zapłaci <idea> za to , że zdecydowaliście się za postawienie u niego auta <rotfl> <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Brzmi to dosc sensownie :]
Z checia przekonam sie osobiscie jak wyglada hamowanie w Techmaxie.
Ktos zna cene, ilosc pomiarow, czy jest mozliwosc hamowania w sobote?
co do hamowni tomka to bylem przy hamowaniach 2 samochodow.
dawno temu mojego punto i golfa leszka.
prownania nie mam z innymi hamowniami, ale wynik w obydwu autach wyszedl bardzo realny.
u mnie 128 koni u leszka 160.
gdyby tomek mial hamownie 4x4 to audi, subu i evo bylyby dawno tam shamowane - a dlaczego?
dlatego ze ma dobre ceny i jest blisko.
nie bierzcie tego jako reklame - bo jedyna usluga wykonana przez tomka przy moim samochodzie to wlasnie bylo hamowanie do ktorego nie mialem zadnych zastrzezen.
Na temat TECHMAXu słyszałem więcj dobrych niż złych opinii. Wysłałem tam jakiś czas temu znajomego (mimo, iż sam wcześniej nie korzystałem z ich usług) i jest zadowolony.
ps. co to za zwyczaje,żeby warny dawać w off topie?
Za przyzwoleniem admina, napiszę jedno zdanie, dla aktualnych i przyszłych klientów Techmax Tuning.
Wystarczy spojrzeć na treść i poziom wypowiedzi TTomka reprezentującego firmę TECHMAX TUNING, i już mamy obraz całej firmy ... <boisie> <krzyk> <dobani>
possać mi możesz kolego Mass , pod warunkiem , że zęby umyjesz...
i to było ostatnie moje zejście do Twojego poziomu , gdyż wiem że w następnym etapie zgnoisz mnie gdyż jesteś mistrzem na swoim poziomie...
Poziom osób pracujących w TT (a jest ich 5) nie ma nic wspólnego z poziomem do jakiego należy zejść aby z "tobą" polemizować... miast klawiatury czep się ptaka...lepiej jak Cie nazwą dzieciobójca (na ścianie) niż reproduktorem...cały kraj na tym zacznie zyskiwać z czasem podnosząc IQ kolejnych pokoleń eliminując twoje geny....
ja wiele razy wstawiałem auto do TTomka z mniejszymi i poważnymi usterkami elektroniczno-mechanicznymi,również jak uturbiałem C20Ne zawsze pomógł dobrą radą - Za darmo! . Nie zawaham sie polecić ten zakład...
pozdrawiam