Zdjęcie nr. 1- fajne miejsce, zdjęcie robione z niższego punktu- podoba mi się
Zdjęcie nr. 2- gdyby to zdjęcie było ciemniejsze to o wiele lepiej by wyglądało (zależy jak kto ma ustawione kolory na monitorze) PS. Michał, tak jak Ci mówiłam- za zielono.
Zdjęcie nr. 3- bez rewelacji
Zdjęcie nr. 4- nie robi na mnie większego wrażenia, może i ma swój klimat ale chyba raczej nie dla mnie.
Zdjęcie nr. 5- ...
Zdjęcie nr. 6- podoba mi sie to zdjęcie aczkolwiek przypomina mi zdjęcie pocztówkowe promujące nasze miasto <lol>
Zdjęcie nr. 7- to zdjęcie najbardziej mi sie podoba, właśnie ta fota ma dla mnie swój klimat, ciekawe ujęcie
Zdjęcie nr. 8- daje radę.
Zdjęcie nr. 9- nie podoba mi się- nic specjalnego.
Michał, mam nadzieję, że sie nie pogniewasz <prosi> <buziak>
Zdjęcie nr. 1- fajne miejsce, zdjęcie robione z niższego punktu- podoba mi się
Zdjęcie nr. 2- gdyby to zdjęcie było ciemniejsze to o wiele lepiej by wyglądało (zależy jak kto ma ustawione kolory na monitorze) PS. Michał, tak jak Ci mówiłam- za zielono.
Zdjęcie nr. 3- bez rewelacji
Zdjęcie nr. 4- nie robi na mnie większego wrażenia, może i ma swój klimat ale chyba raczej nie dla mnie.
Zdjęcie nr. 5- ...
Zdjęcie nr. 6- podoba mi sie to zdjęcie aczkolwiek przypomina mi zdjęcie pocztówkowe promujące nasze miasto <lol>
Zdjęcie nr. 7- to zdjęcie najbardziej mi sie podoba, właśnie ta fota ma dla mnie swój klimat, ciekawe ujęcie
Zdjęcie nr. 8- daje radę.
Zdjęcie nr. 9- nie podoba mi się- nic specjalnego.
Michał, mam nadzieję, że sie nie pogniewasz <prosi> <buziak>
mamy podobne zdanie.
dla mnie najfajniejsze fotki to 1,2,6,7
a brama to moj pomysl
fotek jest sporo wiecej. moze jeszcze michal cos ciekawego wrzuci.
michale wyszlo na inzynierskiej i pod wiaduktem cos ciekawego????
pilachgt, Michał ma dobre oko, ja patrze kobiecym okiem i mam trochę inne wizje ujęć przed oczami słyszałam że sporo fotek zrobił, ale przy najbliższej okazji może pochwali mi się resztą zdjęć
Dla mnie 7, 8 i ta ostatnia którą dodałeś są niesamowite. Świetne kolory, kadr i pomysły.
Gratuluję PS. A Obiekt powala na kolana, zawsze się za nim oglądam jak go mijam na ulicach
Ola