Impreza - jak to nelson - fajnie, sprawnie i szybko.
Proby glownie jedynkowe i ciasne.
Gratulacje dla jusiaków - chłopaki coraz wyżej są,
również dla kierowcy astry gsi - zlał obydwa saxa i 4 miejsce - nie spodziewałbym się
ja dziękuję mojemu pilotowi, nie zrobil mnie w bambuka tak jak juzek deesa - no ale coz czasem bywa.
a co do mojego miejsca i radosci z wyjazdu chelmskiego to w tym momencie mam to gleboko w d***** po tym co mnie zastało w lublinie.
a niedługo zapodam 1 przejazd deesa i 2 moje - ci co nei byli beda mogli zobaczyc jak sie jezdzilo proby
_________________ Nie umiem jeździć, ale lubię
Ostatnio zmieniony przez Devil666 Nie Mar 16, 2008 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Ja tam nie specjalnie lubie takie pachołkolandje ale imprezka spoko, jakoś to wyszło i to całkiem nieźle, co do Deesa to nie bardzo mogłem zrozumieć jak to sie stało że gdzieś tam z tyłu został a tu szkopuł tkwił w ręcznym i jakby nie było pilot w równej walce myśle że nie byłoby tak pięknie... Gratki dla Pilichgt za generalke i dzięki za super rywalizacje
Ostatnio zmieniony przez Pon Mar 17, 2008 07:57, w całości zmieniany 1 raz
Generalnie bardzo fajna impreza i mozna smialo powalczyc o pudlo z mocniejszymi autami.
Aczykolwiek bez recznego nie ma sie co wybierac Myslalem ze to jakos da sie ale jednak nie bardzo.. dopiero na drugiej petli zalapalem jak jechac bez recznego ale to juz za pozno bylo
Gratulacje dla braci Jusiakow ... swietna jazda wynik calkowicie zasluzony i oby tak dalej.
Gratki dla Daniela za zwyciestwo.
O moich bledach nie bede nic pisal bo juz wszystko zostalo napisane
Pozdrawiam
Auto: Civic 2x
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2007 Posty: 138
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 18:31
Impreza raczej byla "jedynkowa", ale mi sie podobalo.
Bardzo fajna 1 próba kreta i szybka z hopka. Nie dla wszystkich szczesliwa .
Nasz dobry wynik zawdzieczamy dobrym oponom i pechowi rywali.
Gratki dla Daniela za super wyczucie auta na takich ciasnych próbach, oraz za wielki come back załogi Grzegorz Zarzycki/Jarosław Ożóg.
_________________ Nie ważne jaki masz samochód, ważne jak nim jeździsz.
Gratki dla Daniela (naprawdę pięknie pomykał między krawężnikami ) i dla Jusiak's Brothers, którzy już się dogadali z corsą! My z tej imprezy z pewnością wyciągniemy odpowiednie wnioski, choć mam świadomość, że nie wszystkim będą się one podobały. Na kolejnej rundzie 13 kwietnia planujemy zamknąć tą ulicę przy próbie nr 3 - tam będzie nagłośnienie, zaprosimy kibiców, będzie rajdowa grochówka i każdy z uczestników UWAGA!! będzie mógł w dowolny sposób reklamować swojego sponsora (banery, prezentacje, konkursy, dżwięki). Próby będą przy ul. Sybiraków (próba nr 3 w niedzielę), przy hali sportowej (tam będą w tym czasie międzynarodowe targi) oraz w CH Wschód (z tym rondem w lesie!!) i chyba przy Tesco.