z racji tego ze juz kilka osób mnie pytalo o film pr-production, na ta chwile robia 2 platne teledyski ktore sa na 1 planie a film z mini maxu sklada sie i czeka na wiecej czasu (widzialem mala zajawke zapowiada sie ciekawie)
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Spodziewałem się czegoś lepszego chociaż powiem ze nie jest źle.
IMHO za dużo zwolnień filmu, to jest wyścig , i filmik powinien być szybki...
nie ma tego dynamizmu, na minus dodam jeszcze słabe kadry, zbyt proste...
aczkolwiek ogólne wrażenie filmu jest pozytywne...
wydaje mi się jednak że był robiony na przysłowiowe "odpierdol"
bo wnioskuje po obejrzeniu waszych innych produkcji, że potraficie lepiej <spoko>
Ocena w skali 1-10 ; 6
Pzdr.
Pewnie, że potrafimy lepiej, czas ciśnie, sporo pracy ale jak na dwa dni montażu jestem zadowolony. Artur z montażem daje radę, jeszcze 4. klipy i będzie 10, a zdjęcia (nie chce się tlumaczyć, absolutnie...) na torze zawsze nie są zbyt ciekawe, nie tak ciekawe jak w terenie. <mrgreen>
Z mojej strony jak najbardziej pozytywne odczucia- ujęcia, tempo, montaż a przede wszystkim podklad (absolutnie w moim guscie) sprawiają, że film budzi emocje.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******