Był to nasz pierwszy i ostatni klip lubelskiego motosportu. Kompletnie nie rozumiem waszego podejścia do sprawy. Nie dość że musimy się użerać z jakimiś pajacami na forum, robimy to za frajer a nawet dokładamy do interesu, poświęcamy swój cenny czas, to jeszcze narzekacie, szukacie dziury w całym i oczekujecie nie wiadomo czego. Zastanówcie się trochę.
Jeśli ktoś będzie chciał indywidualny klip, to chętnie się podejmiemy współpracę, ale o klipach z imprez możecie zapomnieć.
Dzięki za uwagę, pozdrawiam! Artur
Poza tym nie wiem jak inni ale ja już pędzę zaopatrzyć się w zapas chusteczek na otarcie łez.
pr-production napisał/a:
Nie dość że musimy się użerać z jakimiś pajacami na forum,
Pajaców poszukaj sobie we własnym cyrku.
pr-production napisał/a:
Kompletnie nie rozumiem waszego podejścia do sprawy ... robimy to za frajer a nawet dokładamy do interesu, poświęcamy swój cenny czas, to jeszcze narzekacie, szukacie dziury w całym i oczekujecie nie wiadomo czego.
Wpadliście na forum, zrobiliście z siebie wielkich producentów filmowych, rozbudziliście apetyty ludzi po czym wypuszczacie klip może i nie najgorszy ale na pewno nie współmierny do zapowiadanych fajerwerków.
pr-production napisał/a:
Zastanówcie się trochę.
Proponuję zacząć od siebie.
pr-production napisał/a:
Jeśli ktoś będzie chciał indywidualny klip, to chętnie się podejmiemy współpracę, ale o klipach z imprez możecie zapomnieć.
Dzięki za uwagę, pozdrawiam! Artur
Z taką reklamą zapewne tłumy chętnych będą walić drzwiami i oknami!
Podsumowując:
Po to jest forum aby wypowiadać na nim swoje zdanie, a nie obrażać innych bo ktoś ośmielił się powiedzieć, że oczekiwał czegoś więcej.
Po raz kolejny daliście przykład, że nie potraficie zachować się na poziomie normalnych ludzi. Nagroda adekwatna za to do zachowania, chociaż nie wiem czy nie za mało.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Po raz kolejny daliście przykład, że nie potraficie zachować się na poziomie normalnych ludzi. Nagroda adekwatna za to do zachowania, chociaż nie wiem czy nie za mało.
Jeśli uważasz że posty tego typu....
Michał napisał/a:
<lol> <lol> i co my teraz zrobimy? <rotfl> <rotfl> to naprawdę straszne
<hahaha>
...są na poziomie, no to wybacz, ale dalsza dyskusja nie ma sensu.
poza tym, biorąc pod uwagę pkt pierwszy reg. forum nie jesteś obiektywny dając mi ostrzeżenie a innym nie.
pr-production, artur mysle ze przesadziles... jutro pogadam z Piotrkiem bo osobiscie nie podoba mi sie to ...
Wybacz, ale z co poniektórymi nie da się normalnie rozmawiać.
Piszesz chyba o sobie. Ciskasz się bo nie wszyscy się zachwycili filmikiem a nie bierzesz pod uwagę, że były też pozytywne opinie. Jeszcze grozisz pobiciem tylko dlatego, ze ktos wyraża swoją opinię. Patologia!
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******