FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: siwy
Pią Kwi 11, 2008 14:50
MiniMax 02.03.2008
Autor Wiadomość
Helmut 
znawca

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 16:16   

Jak to czytam to śmiac mi sie chce, chłopie myślałeś że zrobisz biznes na filmikach z KjSów??? My filmy z imprez robimy jak dobrze pamiętam od 2001r raz lepsze raz gorsze, nigdy nie wymagając za to grosza. Oczywiście robiliśmy to typowo amatorsko więc nikt nie mógł wymagac cudów, a po waszej reklamie ludzie spodziewali sie naprawde czegoś <szok> Choć od dłuższego czasu nikt nie widział zadnego naszego filmiku nie znaczy ze ich nie bedzie, po prostu cięzko pogodzic prace z hobby :P brak czasu i tyle. Jeśli robisz filmy dla kasy to zacznij kręcic wesela bo na tym mozna sie dorobic, filmy z KjSów można traktowac tylko hobbystycznie. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Nie Mar 30, 2008 17:12, w całości zmieniany 1 raz  

pr-production 
Widać, że się stara

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 19:20   

Helmut napisał/a:
Jak to czytam to śmiac mi sie chce, chłopie myślałeś że zrobisz biznes na filmikach z KjSów??? My filmy z imprez robimy jak dobrze pamiętam od 2001r raz lepsze raz gorsze, nigdy nie wymagając za to grosza. Oczywiście robiliśmy to typowo amatorsko więc nikt nie mógł wymagac cudów, a po waszej reklamie ludzie spodziewali sie naprawde czegoś <szok> Choć od dłuższego czasu nikt nie widział zadnego naszego filmiku nie znaczy ze ich nie bedzie, po prostu cięzko pogodzic prace z hobby :P brak czasu i tyle. Jeśli robisz filmy dla kasy to zacznij kręcic wesela bo na tym mozna sie dorobic, filmy z KjSów można traktowac tylko hobbystycznie. Pozdrawiam.

Jak ktoś lubi robić chałtury to pewnie że można. My nie będziemy... To dobre dla kogoś kto nie potrafi np: kadrować jak co niektórzy co zazdrość 4. litery ściska <lol> ...

Ostatnio zmieniony przez Nie Mar 30, 2008 20:58, w całości zmieniany 1 raz  

Misiek_lbn6 
streetracer

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 19:23   

pr-production napisał/a:
Jak ktoś lubi robić chałtury to pewnie że można.

do kogoś konkretnie te słowa ??
Ostatnio zmieniony przez Nie Mar 30, 2008 21:05, w całości zmieniany 1 raz  

polll6 
drag czempion

Wysłany: Nie Mar 30, 2008 20:33   

sprawa zostala juz poruszona... przedstawilem pr swoje zdanie czekam na sprostowanie wszytskiego...

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Helmut 
znawca

Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 21:35   

Znaczy sie ze niby Ci zazdroszcze tego filmu??? <lol> Fakt ze uwazam ze jest całkiem ok, ale zazdrości????!!!!!! :P daj sobie siana z takimi komentarzami bo troche niepoważny jesteś i jakby nie było zadumany w sobie, troche samokrytyki, ja nie potrafie kadrowac a ty zgrac filmu z muzyką :/ i żeby Ci taki amator i chałturnik jak ja musiał wytykac takie proste błędy???!!!! :o
Ostatnio zmieniony przez Sro Kwi 02, 2008 06:53, w całości zmieniany 1 raz  

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 23:29   

polll napisał/a:
sprawa zostala juz poruszona... przedstawilem pr swoje zdanie czekam na sprostowanie wszytskiego...

Czas mija jutro tj. 2 kwietnia o 24:00 później zakładam całkowitego bana.

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.

pr-production 
Widać, że się stara

Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 08:53   

Helmut napisał/a:
Znaczy sie ze niby Ci zazdroszcze tego filmu??? <lol> Fakt ze uwazam ze jest całkiem ok, ale zazdrości????!!!!!! :P daj sobie siana z takimi komentarzami bo troche niepoważny jesteś i jakby nie było zadumany w sobie, troche samokrytyki, ja nie potrafie kadrowac a ty zgrac filmu z muzyką :/ i żeby Ci taki amator i chałturnik jak ja musiał wytykac takie proste błędy???!!!! :o

To nie było do ciebie personalnie (mimo że cie cytowałem), nawet nie widziałem żadnej twojej produkcji, także to byłoby bezzasadne. Ale skoro mowisz, że tak jest to może coś w tym jest... Ja mam w sobie dużo samokrytyki i dużo w stosunku do Artka (który ten klip montował)...znam się na tym i wiem, że to dobry klip, jeśli masz inne odczucia to pewnie... możesz je mieć, każdy ma inne poczucie smaku, estetyki itd itp.
Śmieszy mnie po prostu to, że zrobiliśmy ten klip, Artek włożył pracę w montaż, zrobił to jak najlepiej, starał się, a wy w chamski sposób czepiacie się nie wiadomo czego...Ja nie mówie, bo krytyka jest potrzebna, ale taka "dobra krytyka" a nie teksty poniżej pasa...
Jeszcze jedno, nie uważam, żeby to Artur prowokował kogokolwiek na tym forum, zreszta tak samo jak ja. Wina jest po innej stronie, wystarczy poczytać i spojrzeć na posty z dystansu...Owszem były spięcia z jednym forumowiczem, ale sorry jak ktoś mowi w cudzym słowiu "ty cieciu", to co ja mam mówić "ojojojo kolego nie denerwuj sie..." nie badzmy smieszni, badzmy powaznymi ludzmi <lol>

Moje stanowisko jest takie: zrobilismy klip, komu sie podoba to sie podoba, komu nie to nie i koniec kropka. Ktos tu przesadzil i moim zdaniem jezeli komukolwiek naleza sie tu jakies przeprosiny czy cos takiego to jest nim Artek...

Jeżeli chcecie to banujcie to konto...moim zdaniem to duzy blad i nie w ta strone dziala skierowane, ale wy tu rzadzicie to wasza strona.

Pozdrawiam,
Piotrek

bienio6 
znawca

Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 20:15   

mi się podoba klipek i rozumiem, że trzeba dużo chęci i pracy, żeby coś takiego zmontować.
a 5 zeta to nie jest zbijanie kasy na kolegach :P to poprosu napiwek za szczere chęci. nikt nie zrobi nic lepszego, a wszyscy krytykują. trochę wygląda to jak "towarzystwo wzajemnej adoracji". jak mawia mój znajomy -- STOP forumowym wazeliniarzom i lizodupom !!! więc nie martw się niczym kolego pr-production i rób swoje heheheh <lol>
p.s - muza exxxtra <peace>

pr-production 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 09:42   

bienio napisał/a:
mi się podoba klipek i rozumiem, że trzeba dużo chęci i pracy, żeby coś takiego zmontować.
a 5 zeta to nie jest zbijanie kasy na kolegach :P to poprosu napiwek za szczere chęci. nikt nie zrobi nic lepszego, a wszyscy krytykują. trochę wygląda to jak "towarzystwo wzajemnej adoracji". jak mawia mój znajomy -- STOP forumowym wazeliniarzom i lizodupom !!! więc nie martw się niczym kolego pr-production i rób swoje heheheh <lol>
p.s - muza exxxtra <peace>

DZIEKI

Jankes6 
znawca
foto

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:42   

bienio napisał/a:

bienio napisał/a:
-- STOP forumowym wazeliniarzom i lizodupom !!!

To sam do siebie mowisz chyba... <rotfl>

bienio napisał/a:
to poprosu napiwek za szczere chęci. nikt nie zrobi nic lepszego, a wszyscy krytykują

Kamikaze pokazywal film z jednej imprezy, nie uwazam aby byl gorszy od tego.
Poza tym na kazdej imprezie robionych jest setki zdjec, ktore na pewno lepiej sie prezentuja od tego filmu <tak>

bienio napisał/a:
trochę wygląda to jak "towarzystwo wzajemnej adoracji"

cos Ci sie chyba pomylilo <rotfl>

daniel_w 
drifter

Auto: A6C53.0quattro,New Bettle
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 10:46   

bienio napisał/a:
a wszyscy krytykują

A przeczytałeś wszystkie posty? Stop forumowym uogólniaczom :)

pr-production 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:13   

Jankes napisał/a:
To sam do siebie mowisz chyba...

Chyba kolega ma z czymś problem <rotfl>

P.S. I kto tu prowokuje, rzucają się jak hieny na kogoś, kto myśli inaczej niż inny, bo wasza prawda jest najmojsza. Gratuluję ynteligencji i postrzegania świata.

daniel_w napisał/a:
bienio napisał/a:
a wszyscy krytykują

A przeczytałeś wszystkie posty? Stop forumowym uogólniaczom

Z tym akurat się zgadzam, ale można to potraktować jako małe przejęzycznie...

Pozdrawiam,
Piotrek

zodiak 
znawca
znana jako zuzia

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:37   

dyskusja z rzeczowymi argumentami, na które nie wiesz co odpowiedzieć Michał, więc szukasz moderatora na ratunek ??

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 14:50   

tutaj zgadzam sie z Michalem kolejna wojna jest zbedna :) film jednym sie podoba innym nie :) ja mam nadzieje ze beda kolejne :)

temat zamykam wszelkie sporty prosze wyjasnic na pw :D

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi