hamowanie chyba okolice 70zł, 1 pomiar, w soboty chyba też da radę
Zle mnie zrozumiales ... cena jak najbardziej ok. Ale ZTC napisal Misiek w innym poscie wychodzi, ze rownie dobrze mozna pojechac osobno i zhamowac sie w takiej samej cenie!
kurka zapomniałem o tej promocji , która oczywiście jest już dawno nieaktualna , do takiej zniżki mają prawo jedynie osoby , które skorzystały z niej w tamtym okresie lub hamowały kilkukrotnie auto...
pilachgt napisał/a:
więc jak widaę tak grupę powinnięcie mieę za 50zę bo 70 to żaden rarytas
no generalnie to mi bardzo przykro z tego powodu ale za 50 to niestety ale ja to pi&^%$
...
wolę naprawić w tym czasie jakiegos kompa lub coś innego z elektroniki z czego będę bardziej usatysfakcjonowany finansowo , bez nerwów , łomotu , klient będzie zadowolony a ja nie będę słuchał lub czytał inwektyw pod swoim adresem bo komuś wyszło "za mało"....totalny bezstres za wiekszą kasę w krótszym czasie ...
...jeszcze trochę to zaczniecie żądać panny , która wam w czasie hamowania laskę trzaśnie , za to że zechcieliście poddać swoje auto pomiarowi i zapłacić za to 50 zeta
Popróbujcie takich praktyk na firmie DT , u mnie niestety to już nie przejdzie ... i to nie dlatego że się napasłem na hamowaniu aut z forum któregogolwiek <lol> <lol> <lol>