Rozwiń tą myśl jeśli możesz. Masz na myśli 1, 5 i 9 ? Pozostałe są ok? Dopiero zaczynam swoją przygodę z fotografią wiec każda krytyka będzie mi pomocna <spoko>
wszystkie kadry są bardzo do siebie podobne, boczne panoramowanie z centralnym kadrem...wszędzie w tą samą stronę przechylone kadry, wszystkie z tej samej wysokości...
staraj się po prostu urozmaicać zdjęcia... bo jak wrzucisz 10-20 fotek , które wyglądają identycznie, tylko auta się na nich zmieniają, staje się to po prostu nudne.
no i zgodzę się w 100%. Ale pomalutku...na pierwszym mini-maxie(z aparatem a nie startując) używałem tylko trybu P czyli full automat i fleksji programu zeby jak najbardziej zmrozić ruch. Dzisiaj natomiast (drugi raz na torze) skupilem się na walce z czasem, tryb S i ogólnie testowanie, sprawdzanie jaki czas da jaki efekt przy danej odległości od obiektu, danej ogniskowej no i oczywiście przy danej prędkości obiektu.
Ps. tak odbiegając od tematu: na jakim trybie Ty fotografujesz na torze? S, M?
zxc, masz wieksze zdjecia subaru ? wyslij mi prosze na msjk@o2.pl
o ile większe chcesz?
ps. szkoda że wyszły takie nieostre, ale miałem ustawiony ciut za długi czas i do tego robiąc zdjęcia cofałem się bo nie wiedziałem jak daleko polecisz <lol>
[ Dodano: 2008-04-07, 16:10 ]
MrCk napisał/a:
A ja nadal proszę o zdjecia białej Hondy Preludy <mrgreen>
15.
Ostatnio zmieniony przez Pon Kwi 07, 2008 16:54, w całości zmieniany 1 raz