zxc, masz wieksze zdjecia subaru ? wyslij mi prosze na msjk@o2.pl
o ile większe chcesz?
ps. szkoda że wyszły takie nieostre, ale miałem ustawiony ciut za długi czas i do tego robiąc zdjęcia cofałem się bo nie wiedziałem jak daleko polecisz <lol>
wiem, ze to pewnie uciazliwe, kolejna prosba o fotki, ale moze ma ktos fotki czerwonego audi a3?? wolno jezdzilem, to latwo bylo mnie uchwycic :] jakby ktos mial, to jak wygodniej , moga byc tu wrzucone, albo wyslane na maila: mglowinski@wp.pl
z gory dziekuje
_________________ a3-club.net
Ostatnio zmieniony przez momo Pon Kwi 07, 2008 20:45, w całości zmieniany 1 raz
bo slicki sie zaklada na asfalt i po nim sie powinno jezdzic a nie pobocze zwiedzac :]
Ty to jednak masz wiedze <szok> dzieki nastepnym razem bede wiedzial. Tylko, ze jeszcze trzeba je rozgrzewac przed proba, a na to tylko Ty mozesz sobie pozwolic.
bo slicki sie zaklada na asfalt i po nim sie powinno jezdzic a nie pobocze zwiedzac :]
Ty to jednak masz wiedze <szok> dzieki nastepnym razem bede wiedzial. Tylko, ze jeszcze trzeba je rozgrzewac przed proba, a na to tylko Ty mozesz sobie pozwolic.