Zapraszamy na II rundę Mistrzostw Okręgu Lubelskiego w KJS oraz II rundę Pucharu Automobilklubu Lubelskiego w niedzielę 27 kwietnia 2008.
Impreza składać się będzie z 9 prób sportowych o nawierzchni asfaltowej. Zaczynamy próbą na Torze, a potem wszyscy przenosimy się na Lotnisko w Ułęży, gdzie przygotowane zostanie kolejnych 8 prób.
Zgłoszenia od 8:00 w dniu KJS w siedzibie Automobilklubu Lubelskiego przy ul. Północnej 22a w Lublinie. Więcej informacji w regulaminie uzupełniającym oraz w AL pod numerem telefonu 081 7477605.
P.S. Regulamin będzie dostępny jak tylko Polll go umieści.
wiem o tym, ale skoro jest proba na lotnisku i torze to mam nadzieje, ze zostana dopuszczone.
heh
Jesli chodzi o mnie to mi to obojetnie natomiast moze byc tak ze przy kolejnych imprezach znowu bedzie trzeba dopuszczac sliki bez homo bo bedzie rajd asfaltowy i trzeba sliki.. tylko ze potem jest burdel i jedni mowia ze zalamano regulamin,ze na slikach nie wolno, a teraz mozna bylo
wiem o tym, ale skoro jest proba na lotnisku i torze to mam nadzieje, ze zostana dopuszczone.
nie zostana - w birczy tez bylo lotnisko
kup r888 i problem z glowy
a bedziesz sponsorem ? dasz 2500zl i jutro kupuje
DeeS wiem o co Ci chodzi, myslalem, ze skoro jest tylko tor i lotnisko to warunkowo beda mogly byc dopuszczone, dlatego pytam wczesniej. Raczej na rainsportach nie pojade na ulez , bo wiem jak Goodyear F1 mi tam momentalnie zjadla nawierzchnia.
[
a bedziesz sponsorem ? dasz 2500zl i jutro kupuje
.
daj ogloszenie - moze ktos chetny sie znajdzie na sponsorowanie
a co do zjadania opon - to pamietaj ze to jest kjs wiec proba nawet w polowie nie przypomni zapewne jast z wroblem badz innych lap racow - wiec nei powinno byc tragedii