po ostatnim chelmie gdzie mialem 2 pomylone trasy, przez co nie wygralem w kurierze lubelskim napisano ze corsa jest lepsza od lancera. i na lkt pojaiwly sie takie komentarze:
SZANIA na LKT napisał/a:
:haha: wychodzi na to ze moc to nie wszystko...
Rysiek najwiekszy lanser w miescie w zoltym ferrari na LKT napisał/a:
Rajdowiec a raczej mistrz własnego podwórka
Kamil na LKT napisał/a:
ale to już jakieś postępy rok temu na śniegu fiat126p był szybszy teraz tylko Corsa
Oby tak dalej
Jakbym bral do siebie takie komentarze na powaznie to bym na tor nie przyjezdzal bo moze mi sie cos nie udac i objedzie mnie 3 razy slabszy samochod.
Byc moze sebastian troche sie speszyl swoimi wynikami i ostatnio nie przyjezdza, ale to zle bo fajnie jest zlac czasem jakiegos Steca , a przegrac z nim to tez nie bedzie wstyd.
Ja po Sebastianie też dużo więcej oczekiwałem, ale jest młody i pewnie kiedyś jego jazdy dorównają naszym oczekiwaniom, a może nawet przerosną.
Taki mały OT strzeliłem <oops>
popieram!!!
Trzeba też zauwazyc to ze Sebastian wsiadł do Evo dopiero pod koniec ubiegłego roku tak naprawde,wczesniej nie pojawial sie jako zawodnik !! To ze akurat nazywa sie Stec nieoznacza tego ze od kołyski juz jezdzil, (z tego co mi wiadomo) zpedził za granica.. wiec niech niektorzy nie mysla ze Stecowi cos nie wyjdzie to odrazu wielka porazka, bo kazdy potrzebuje czasu na nauke.. dzis chyba nie było źle!!!
P.s Gratulacje dla Daniela za wynik <spoko>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez Mati Nie Kwi 20, 2008 20:56, w całości zmieniany 2 razy
Daniel jest tak jak mówisz.. niestety EVO VI to auto o 3 generacje starsze.. 3 skoki techniczne w tył. Dodatkowo to jest N-grupa a nie auto torowe. Każdy popełnia błędy bo i od tego sa takie imprezy. To tylko zabawa i tak to odbieramy ale komentarze w stylu ze jazda to zal.pl sa delikatnie nie na miejscu. To ze ktos bedzie mial na nazwisko Pudzianowski nie zrobi z niego mistrza świata. 2 lata temu taka VI trzeba bylo wygrywac wszystko teraz jest nieco inaczej. Przyjezdzaja auta ktore maja 300-400KM, profi opone itd. Czym nadzyczajnym jest tutaj N-grupowe EvoVI? Chyba tylko tym ze ma klatke.
PS. Chcialbym zobaczyc gdzie dzisiaj VI byla pozatorem poza miejscem gdzie pomylona została próba. Chyba byliśmy na 2 różnych imprezach.
PS2. Stacho.. z tym patrzeniem na moja jazde to gdybyś zawitał w to towarzystwo 2-3 lata temu to byś widzial. A tak..cóż, szkoda mi samochodu na te zabawy..
Daniel jest tak jak mówisz.. niestety EVO VI to auto o 3 generacje starsze.. 3 skoki techniczne w tył. Dodatkowo to jest N-grupa a nie auto torowe. Każdy popełnia błędy bo i od tego sa takie imprezy. To tylko zabawa i tak to odbieramy ale komentarze w stylu ze jazda to zal.pl sa delikatnie nie na miejscu. To ze ktos bedzie mial na nazwisko Pudzianowski nie zrobi z niego mistrza świata.
Co do auta- rajdówka to rajdówka- ma ogromną przewagę nad serią;
Co do Juniora- wg mnie zasłużył sobie na nieprzychylne komentarze nie tylko swoją jazdą(uczy się i błędy się wybacza), ale ogólnie swoim zachowaniem(nie znam go osobiście ale sprawia wrażenie osoby aroganckiej zarozumiałej i zbyt pewnej siebie)
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
a poza tym nie rajduje tam gdzie trzeba bo ludzi tratuje na parkingu - i bez nonszalancji; bo mam rajdowke Gratki dla bicolor bokowozu efektownie i z dymem to nie z oleju ?!
Ostatnio zmieniony przez staszek Nie Kwi 20, 2008 22:06, w całości zmieniany 3 razy
impreza srednia mialo byc wielkie aj waj a byla mala kopa... gdzie te mocne oski te rwd poprostu cos bylo z duzym wpisowym i tyle ...
co do samej jazdy... wygral wiek i doswiadczenie mowilem to juz kilku osobom... co i jak i co zaobserwowalem
co do jk bo z nim mialem okazje pojezdzic jk sprzedaj tego szrota to wcale nie jedzie... zreszta sam widziales... gonilismy goscia w evo... z kazdego zakretu evo nam odskakiwalo 4 - 5 metrow ? coprawda zabijałes go torem jazdy i dochodziles ale mimo wszytsko evo jest sporo szybsze
wiecej uwag nie mam
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
co do jk bo z nim mialem okazje pojezdzic jk sprzedaj tego szrota to wcale nie jedzie... zreszta sam widziales... gonilismy goscia w evo... z kazdego zakretu evo nam odskakiwalo 4 - 5 metrow ? coprawda zabijałes go torem jazdy i dochodziles ale mimo wszytsko evo jest sporo szybsze
z Evo/STI juz sie dawno pogodzilem, ze WRX-em nie da sie wygrac. Nawet jak zyskam na zakretach to mi odskocza na kazdej malej prostej minimum dlugosc samochodu ,a jak sa takie przejazdy jak w finale to w ogole nie ma podejscia :[
Walcze tym co mam i nie narzekam <spoko>
_________________ TOR POZNAŃ - 1:57:287 WRX 218KM;)