super słyszeć, że jesteście zadowoleni z gadżetów jest jeszcze jednak spora grupa osób, które ich nie odebrały. piszcie na pw, żeby się umówić na odbiór.
A jeżeli ktoś nie był zapisany na listę a gadżety spodobały się i chciałby je mieć, to również piszcie na pw ... damy radę
to ja bym był chętny na kubek i smycz tylko jaka jest cena bo nie mogę się doczytać
Kiedyś jak przeglądałem to widzialem temat z naklejkami są jeszcze bo też bym chętnie nabył
Ostatnio zmieniony przez Stacho_Nex Pon Sie 18, 2008 23:50, w całości zmieniany 1 raz
Też myślę, że jakaś dyskretna naklejka z adresem tej strony jest dobrym pomyslem. Produkcja chyba nie droga a jednocześnie moglaby być dobra reklamą......
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen